Met Bill Barberis in het nieuwe seizoen van 'Op de man af'
Volledig scherm
PREMIUM
Met Bill Barberis in het nieuwe seizoen van 'Op de man af' © © VRT

Saartje Vandendriessche daagt alfamannetjes in BV-land weer uit in ‘Op de man af’: “Veel mannen weigerden, ze verklaarden mij zot”

TVTwee jaar geleden verloor ze nipt van de alfamannen in BV-land, nu gaat Saartje Vandendriessche (45) resoluut voor de winst in een nieuw seizoen ‘Op de man af’. Snowkiten in de barre kou van Noorwegen, dagenlang mountainbiken in de Marokkaanse woestijn of tussen de Franse rotsen op een flinterdun koordje balanceren. “Ik heb gehuild en ben mentaal gekraakt, maar een beetje afzien kan geen kwaad.”

 1. Pijnlijke avond voor Patrick Lefevere en hoe Bockie in de taxi naar ‘De Leeuwenkoning’ keek: het beste van aflevering 29 van ‘De Slimste Mens’
  tv

  Pijnlijke avond voor Patrick Lefevere en hoe Bockie in de taxi naar ‘De Leeuwenko­ning’ keek: het beste van aflevering 29 van ‘De Slimste Mens’

  Hij voelde de bui al heel snel hangen, en toen na de fotoronde wielermanager Patrick Lefevere met 54 seconden wel heel erg laag stond, vatte hij alle miserie gevat samen door te melden dat men zijn koffietafel al klaar mocht zetten. Lefevere bleek helemaal geen partij voor het duo Van Impe-Bockie. Met een eindscore van 98 seconden haalde de oudste kandidaat van het seizoen ook de laagste score van dit jaar. Van Impe en Bockie De Repper zijn nu al zeker van een finaleplaats.
 1. Shantie en Christina kussen in 'Free Love Paradise': "We kunnen wel ver gaan samen"
  Play

  Shantie en Christina kussen in 'Free Love Paradise': "We kunnen wel ver gaan samen"

 2. Alloo en de wegpolitie zetten Ferrari aan de kant: "Ik ging gewoon even tanken"
  Play

  Alloo en de wegpolitie zetten Ferrari aan de kant: "Ik ging gewoon even tanken"