Roos valt als eerste af in ‘The Masked Singer’: herbekijk hier alle optredens én de ontmaskering

TVHet zit erop: de eerste aflevering van ‘The Masked Singer’ bracht heel wat spectaculaire zang- en dansprestaties met zich mee. Maar vooral heel wat vragen, want wie zit er nu achter die maskers? Van één deelnemer weten we dat al, want vanavond zagen we hoe Roos als eerste de show moest verlaten. Herbeleef hier nog eens alle optredens én ontdek wie het gezicht achter Roos is.

6 reacties

 • Inge Simons

  2 weken geleden
  De juiste beslissing.
 • Heidi Werbrouck

  2 weken geleden
  Radijsjes: Eric Van Looy, maar het kan ook zijn goede imitator Herman Brusselmans zijn. Edelhert: Helmut of Jasper Steverlinck.
 • Diane Bernaerts

  2 weken geleden
  Erik Van Looy zonder twijfel! Eerst was ik heel zeker van Helmut Lotti, maar nu ben ik bijna overtuigd dat Edelhert Johnny Logan is.
 • Marie Rose Van der Haeghen

  2 weken geleden
  Mooi ! Er zijn er al zeker 2 wel geraden : Eric Van Looy en Helmut Lotti .
 • Rita Vermeulen

  2 weken geleden
  Mooi programma. Muziek en dans.Tof.
 1. Eerste Belgische ‘True Crime’-serie komt naar Streamz en Play4
  TV

  Eerste Belgische ‘True Cri­me’-se­rie komt naar Streamz en Play4

  ‘True Crime Belgium’ wordt de eerste true-crimereeks van Belgische bodem. De 16-delige docureeks met Belgische misdaadverhalen, bevat getuigenissen van speurders, onderzoeksrechters, openbare aanklagers, nabestaanden en slachtoffers die de misdaad overleefden. De verhalen komen uitgebreid aan bod op het scherm en leven ook verder in audio, dankzij een nieuw partnership met de Belgische true-crimepodcast ‘De Volksjury’.