Roos valt als eerste af in ‘The Masked Singer’: herbekijk hier alle optredens én de ontmaskering

TVHet zit erop: de eerste aflevering van ‘The Masked Singer’ bracht heel wat spectaculaire zang- en dansprestaties met zich mee. Maar vooral heel wat vragen, want wie zit er nu achter die maskers? Van één deelnemer weten we dat al, want vanavond zagen we hoe Roos als eerste de show moest verlaten. Herbeleef hier nog eens alle optredens én ontdek wie het gezicht achter Roos is.

6 reacties

 • Inge Simons

  1 week geleden
  De juiste beslissing.
 • Heidi Werbrouck

  1 week geleden
  Radijsjes: Eric Van Looy, maar het kan ook zijn goede imitator Herman Brusselmans zijn. Edelhert: Helmut of Jasper Steverlinck.
 • Diane Bernaerts

  1 week geleden
  Erik Van Looy zonder twijfel! Eerst was ik heel zeker van Helmut Lotti, maar nu ben ik bijna overtuigd dat Edelhert Johnny Logan is.
 • Marie Rose Van der Haeghen

  1 week geleden
  Mooi ! Er zijn er al zeker 2 wel geraden : Eric Van Looy en Helmut Lotti .
 • Rita Vermeulen

  1 week geleden
  Mooi programma. Muziek en dans.Tof.
 1. Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties
  Spaargids.be

  Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties

  Wanneer je een spaarrekening op naam van je kind opent, dan krijg het vanaf zijn achttiende verjaardag automatisch toegang tot de centen die je hebt gestort. Maar wat als je denkt dat je kind dan nog niet helemaal klaar is om zijn spaarbedrag autonoom te beheren? Welke mogelijkheden bestaan er om je geschonken centen pas op latere leeftijd vrij te geven? Spaargids.be zet de verschillende mogelijkheden naast elkaar.