Raven (Aaron Blommaert) haalde z'n gitaar boven in 'Familie'.
Volledig scherm
Raven (Aaron Blommaert) haalde z'n gitaar boven in 'Familie'. © VTM

Romantiek in ‘Familie’: Raven doet hart van Louise smelten met prachtig lied

TVHet is niet alleen kommer en kwel in ‘Familie’, de laatste dagen hangt er ook een stevige portie romantiek in de lucht tussen Louise (Charlotte Sieben) en Raven (Aaron Blommaert). Springt de vonk binnenkort definitief over?

3 reacties

 • Liesbet Van bavel

  1 maand geleden
  Heel mooi tot dat die lopen boer van een cedric binnen komt de jan zou hen beter aan de deur zetten en het café terug koopen van mathijs en Peter dan is hij weer de baas dan heeft hij weer iets te zeggen nu niet of de boma er bij halen daar luistert iedereen naar dan is het zo op gelost
 • patrick de bock

  1 maand geleden
  Stoppen met die rommel dat zou pas mooi zijn
 • carine boisschot

  1 maand geleden
  Mooi koppeltje!!!
 1. Jan Dewyngaert en zoon Klaas brengen samen verslag uit van Spelen: “De eerste twee weken mogen we zelfs de straat niet op”
  Showbizz

  Jan Dewyngaert en zoon Klaas brengen samen verslag uit van Spelen: “De eerste twee weken mogen we zelfs de straat niet op”

  Een tijdverschil van zeven uur of niet, VTM-sportjournalist Jan Dewyngaert (61) is elke middag en avond present in het ‘VTM Nieuws’. Live vanuit Tokio voor zijn vijfde Olympische Spelen al. Voor het eerst wordt hij daarbij geholpen door zijn zoon Klaas (26), sportjournalist én cameraman. Die noemt zijn vader op het werk liefst “kameraad” of “ouwe”. “Ik kan echt geen Jan zeggen”, verduidelijkt hij. Jan lacht. “Ik heb het liefst dat hij ‘baas’ zegt. (knipoogt)