Robby Baetens, mucopatiënt én gedreven ambassadeur van ‘Climbing for Life’ dat wil aantonen dat ook mensen met chronische en langdurige ziekten in staat zijn tot grote sportieve uitdagingen.
Volledig scherm
PREMIUM
Robby Baetens, mucopatiënt én gedreven ambassadeur van ‘Climbing for Life’ dat wil aantonen dat ook mensen met chronische en langdurige ziekten in staat zijn tot grote sportieve uitdagingen. © Sebastien Smets / Photo News

Robby uit ‘De Klim van je Leven’ viel veertig kilo af voor zijn longen: “Fietsen maakt het iets comfortabeler, zolang ik leef”

Robby Baetens heeft muco, woog tot voor kort bijna veertig kilo meer dan nu en komt toch topfit aan de start van de grote klim. “Eerst rebelleerde ik, toen negeerde ik mijn ziekte. Die omslag moest er komen. Fietsen kan mijn leven verlengen.”

1 reactie

 • Bettina De mol

  3 maanden geleden
  Ziet er een leuke vent uit!!!!! Doen, lieverd, doe waar je goesting in hebt!!!! Mijn steun heb je!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Knuffels van Betty
 1. Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alternatief als sinterklaasgeschenk of kerstcadeau?
  Tweakers

  Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alterna­tief als sinter­klaas­ge­schenk of kerstca­deau?

  Hoop je op een iPhone 14 in je schoentje of onder de kerstboom? Dan ben je er waarschijnlijk aan voor de moeite. Wil je toch nog voor het jaareinde een mooi toestel van Apple uitpakken, dan vormt de veel sneller verkrijgbare iPhone 13 mogelijk een alternatief. Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers plaatst beide modellen naast elkaar.
 2. MEDIAWATCHERS “Al die Kampioenen-merchandise is de VRT onwaardig en de acteurs krijgen er peanuts voor”
  podcast
  4

  MEDIAWAT­CHERS “Al die Kampioenen-merchandi­se is de VRT onwaardig en de acteurs krijgen er peanuts voor”

  Ook deze week kijken onze Mediawatchers met een strenge maar rechtvaardige blik naar het medialandschap. Deze keer viel hen iets op dat niet op televisie te zien is: de Kampioenen-bouwdoos die nu te koop is. Los van de kwaliteit van de bouwdoos, vindt HLN-journalist Mark Coenegracht al die merchandise een openbare oproep onwaardig: “Het is gewoon een zeer gemakkelijke manier om snel wat geld te verdienen op kap van de acteurs”. Luister naar de hele aflevering van de HLN-podcast ‘De Mediawatchers’ hierboven.
 3. RECENSIE. ‘Echo 3’: “Ook een Michiel Huisman kan middelmatige keuzes maken”
  PREMIUM
  TV
  2

  RECENSIE. ‘Echo 3’: “Ook een Michiel Huisman kan middelmati­ge keuzes maken”

  Michiel Huisman die naast Luke Evans schittert in een tv-serie gemaakt door de Oscarwinnende pen achter ‘The Hurt Locker’ en ‘Zero Dark Thirty’: dat ruikt verdacht veel naar prestige-tv. Maar of deze nieuwste brok suspense op Apple TV+ over gijzelende drugskartels ook genoeg ‘poeier’ heeft om u in extase te brengen? Of toch tien afleveringen lang z’n kruit verschiet? Evelien Delgouffe zoekt het in onze ‘Kijkgids’ voor u uit.