VTM
Volledig scherm
© VTM

Riadh Bahri verklaart de liefde aan Kürt Rogiers: “Ik ben al sinds mijn tienerjaren stapelzot van u”

TVDe villa van ‘Waarheid, durven of doen’ warmt zich op voor een nieuwe week vol onthullingen en opdrachten van bekende Vlamingen. Maandag maken Valerie De Booser, Anke Buckinx, Riadh Bahri en Jasper Erkens hun opwachting in de villa. Riadh moet voor een opdracht toegeven dat hij vroeger stapelzot was van Kürt Rogiers. Hij belt hem op om dit te vertellen.

0 reacties

  1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
    Gouden 11
    1

    Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

    Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.