Riadh Bahri scoort 2de hoogste score ooit in 'De Slimste Mens ter Wereld'.
Volledig scherm
PREMIUM
Riadh Bahri scoort 2de hoogste score ooit in 'De Slimste Mens ter Wereld'. © Vier

Riadh Bahri, niet de Slimste Mens, wél de Tofste Mens: “Oneerbare voorstellen gekregen… van vrouwen!”

TVDe Slimste Mens ter Wereld werd hij niet, maar Riadh Bahri (32) heeft met zijn humor en openhartigheid wél alle harten gestolen. En opvallend: de VRT--journalist, openlijk gay én getrouwd, krijgt sinds zijn kruistocht in de quiz van Erik Van Looy lang niet alleen aandacht van mannelijke ‘De Slimste Mens’-fans...

 1. Maandsparen: rente en getrouwheidspremie zo'n zes keer hoger dan op klassieke spaarrekening
  Sparen

  Maandspa­ren: rente en getrouw­heids­pre­mie zo'n zes keer hoger dan op klassieke spaarreke­ning

  Maandsparen is een specifieke soort spaarrekening, met specifieke regels. Spaarders kunnen vaak maar een beperkt bedrag per maand storten, maar daar staat tegenover dat dit soort rekeningen een hoger rendement biedt dan de klassieke spaarboekjes. Is het dan voordelig om zo’n spaarrekening aan te maken? En bij welke bank kan je dan het best aan maandsparen doen? Spaargids.be dook in de cijfers.
 2. Rijden nadat je drinkt? Kelly komt met de schrik vrij in ‘Hoe Zal Ik Het Zeggen?’
  Play
  TV

  Rijden nadat je drinkt? Kelly komt met de schrik vrij in ‘Hoe Zal Ik Het Zeggen?’

  In de volgende aflevering van ‘Hoe Zal Ik Het Zeggen?’ zien we Kelly die af en toe durft te rijden nadat ze gedronken heeft. Haar vriendinnen willen hier komaf mee maken. Tijdens een voorstelling, wordt ze op het podium geroepen en van dichtbij met de gevolgen van dronkenschap geconfronteerd. De volgende boodschap wordt zeker duidelijk bij het kijken van de video: Groot gelijk dat je nuchter rijdt.
 1. Prinses Delphine danst voor Make-A-Wish en leukemiepatiënt Adam: “Ik wil m’n titel op een goeie manier gebruiken”
  Play
  TV
  4

  Prinses Delphine danst voor Ma­ke-A-Wish en leukemiepa­tiënt Adam: “Ik wil m’n titel op een goeie manier gebruiken”

  Zaterdag is het zover: dan kan Vlaanderen eindelijk de danskunsten van Delphine van Saksen-Coburg (53) ontdekken in ‘Dancing With The Stars’. De prinses steunt met haar deelname het goede doel Make-A-Wish. Samen met de organisatie wil ze zo de wens van leukemiepatiënt Adam laten uitkomen. De royal had onlangs haar eerste ontmoeting met de jongen.
 2. RECENSIE. ‘De Kraak’: “Gene Bervoets beschikt dan wel over het nodige charisma, El Professor is hij nu ook weer niet”
  TV

  RECENSIE. ‘De Kraak’: “Gene Bervoets beschikt dan wel over het nodige charisma, El Professor is hij nu ook weer niet”

  Gene Bervoets die de grootste bankroof ooit wil plegen? Jawel, da’s de verhaallijn van de nieuwe Streamz-reeks ‘De Kraak’. De acteur kruipt in de huid van de gewiekste bendeleider Alidor Van Praet, die graag zo’n 350 miljoen euro rijker wil worden. Een flauw afkooksel van ‘La casa de papel’ en ‘Ocean’s Eleven’ of straffe Vlaamse fictie? Bram De Brabander zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.