Riadh Bahri laat niet met zich sollen: “Ik hield een mes bij onder mijn kussen voor stoute dates”

1 reactie

 • Simone Cornelis

  12 maanden geleden
  Telkens weer is het een grappige quiz, tot het humorloze gekakel en getier van Stefaan Degand de boel verpest.. Ga aub volgend jaar op zoek naar leuke juryleden!
 1. Duo Opbrouck-Degand zet het kot op stelten en Bockie met gênant verhaal: de hoogtepunten van aflevering 35 van ‘De Slimste Mens’
  tv

  Duo Opbrouck-Degand zet het kot op stelten en Bockie met gênant verhaal: de hoogtepun­ten van aflevering 35 van ‘De Slimste Mens’

  Een zootje ongeregeld. Pure chaos. Twee losgeslagen projectielen. Hard tegen onzacht. Een kettingreactie die niet meer te stoppen was. Dat was de jurering van het unieke duo Wim Opbrouck-Stefaan Degand. Neem daar nog nieuwkomer Bockie de Repper bij en je had een explosieve cocktail die voor een chaotische aflevering zorgde. Tess Uytterhoeven zat er bij, keek er naar en werd naar huis gespeeld. Riadh Bahri won, Bockie mag gewoon verder spelen.
 2. 
RECENSIE. ‘La Casa de Papel 5.2’: “Een emotioneel adieu”
  TV
  2

  RECENSIE. ‘La Casa de Papel 5.2’: “Een emotioneel adieu”

  De makers van ‘La Casa de Papel’ hebben genoeg met de voeten van hun fans gespeeld. Het langverwachte vijfde seizoen werd niet alleen in twee delen opgesplitst, waartussen een radiostilte van maar liefst drie maanden gaapte, deel één bevatte ook één van de meest schokkende momenten uit de geschiedenis van de Netflix-hit. Of u in dit slotstuk nog meer emotionele uppercuts zult moeten incasseren? Of het vanaf hier enkel beter wordt? Evelien Delgouffe zoekt het in onze ‘Kijkgids’ voor u uit.