Play4
Volledig scherm
© Play4

Riadh Bahri getuigt na homofobe aanval: "Bang om met mijn hond te gaan wandelen”

TVMidden september werd Riadh Bahri slachtoffer van homohaat. De VRT-journalist werd in Brussel aangevallen op straat door een man die deed alsof hij de weg vroeg. Vervolgens kreeg Bahri enkele rake klappen en ook zijn ketting werd gestolen. In ‘De Cooke & Verhulst Show’ vertelde hij vanavond openlijk over het voorval. 

9 reacties

 • michel vandewiele

  9 maanden geleden
  Ik kan enkel maar heel veel respect op brengen voor zijn moed, echt chapeau, ook de reacties van zijn vrt collega's waren zo mooi en bemoedigend. Het was trouwens in zijn geheel een heel knappe uitzending, debat, ernst, muziek en vrolijkheid. Daar mag vrt een voorbeeld aan nemen maar ja vrt is enkel nu en zelfs bijna altijd enkel geinteresseerd in de koers, wat een niveau daling is er daar gaande.
 • luc verriest

  9 maanden geleden
  Mochten Riadh en andere lotgenoten menen dat er beterschap op komst is, dan vrees ik dat dit wishful thinking is. Justitie in dit land is een tragedie, waarbij daders zo goed als ongestraft blijven, en de slachtoffers verweesd en gefrustreerd achterblijven. Zie maar het recente geval van de kerel die recent vijf agenten aanviel met een autokrik en met een enkelband naar huis gestuurd wordt. En de grote mond Quickie maar kwaken dat dit allemaal verleden tijd is.
 • jurgen vergaelen

  9 maanden geleden
  Tja Riadh, ik heb medelijden met je. Onze woke-generatie die moet kunnen zijn wie ze willen zijn duidelijk veel minder. Respect is uit hun schoolboeken verdwenen. Waarden en normen zijn enkel de hunne.
 • Josephine Frans

  9 maanden geleden
  Ik persoonlijk vindt het niet kunnen dat dit in regering beleid is en zoals abortus moet geschrapt worden ik vind het laat iedereen vrij in zyn of haar in hun eigen waarde ieder in waarde hoe ze ook zyn
 • Eric De Baeremaeker

  9 maanden geleden
  Wandelen met een hond is steeds gevaarlijker aan het worden savonds en dit voor iedereen.
 1. Bluetoothspeakers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijduur tot 25 uur
  Tweakers

  Bluetooth­spea­kers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijd­uur tot 25 uur

  De zomer lacht ons toe: van bruisende terrasjes tot bomvolle parken over sfeervolle campings. Het zijn ideale gelegenheden voor een fijn streepje muziek. Een bluetoothspeaker - mét lange batterijduur - is daarvoor het perfecte gadget. Hoe herken je de beste exemplaren? En welke speakers – per budgetcategorie eentje – verkiest expert Eric Van Ballegoie van technologiesite Tweakers?
 2. Tien x ‘pride’ om te zien: series en films over vrouwen die van vrouwen houden
  TV

  Tien x ‘pride’ om te zien: series en films over vrouwen die van vrouwen houden

  Pride Month is bijna ten einde, maar de regenboogvlaggen mogen gerust blijven wapperen, want inclusieve verhalen over liefde, romantiek en lust zijn niet beperkt tot één maand per jaar. Filmstudio’s en streamingzenders zetten de jongste jaren stevig in op LGBTQ+-inhoud en daarbij valt vooral op hoe lesbische liefdesverhalen aan een opmars bezig zijn. Want nee, lesbiennes werden niet uitgevonden om een uitsluitend mannelijk publiek te behagen en ja, deze titels zetten dat graag nog eens in de verf. Van koddig kostuumdrama ‘The Favourite’ (Disney+), over een vampierengriet en een vampierendoodster die het aanleggen in ‘First Kill’ (Netflix) tot ‘Euphoria’ op Streamz. Vrouwenliefde is van alle tijden én schermen.