Play4
Volledig scherm
© Play4

Riadh Bahri getuigt na homofobe aanval: "Bang om met mijn hond te gaan wandelen”

TVMidden september werd Riadh Bahri slachtoffer van homohaat. De VRT-journalist werd in Brussel aangevallen op straat door een man die deed alsof hij de weg vroeg. Vervolgens kreeg Bahri enkele rake klappen en ook zijn ketting werd gestolen. In ‘De Cooke & Verhulst Show’ vertelde hij vanavond openlijk over het voorval. 

9 reacties

 • michel vandewiele

  1 maand geleden
  Ik kan enkel maar heel veel respect op brengen voor zijn moed, echt chapeau, ook de reacties van zijn vrt collega's waren zo mooi en bemoedigend. Het was trouwens in zijn geheel een heel knappe uitzending, debat, ernst, muziek en vrolijkheid. Daar mag vrt een voorbeeld aan nemen maar ja vrt is enkel nu en zelfs bijna altijd enkel geinteresseerd in de koers, wat een niveau daling is er daar gaande.
 • luc verriest

  1 maand geleden
  Mochten Riadh en andere lotgenoten menen dat er beterschap op komst is, dan vrees ik dat dit wishful thinking is. Justitie in dit land is een tragedie, waarbij daders zo goed als ongestraft blijven, en de slachtoffers verweesd en gefrustreerd achterblijven. Zie maar het recente geval van de kerel die recent vijf agenten aanviel met een autokrik en met een enkelband naar huis gestuurd wordt. En de grote mond Quickie maar kwaken dat dit allemaal verleden tijd is.
 • jurgen vergaelen

  1 maand geleden
  Tja Riadh, ik heb medelijden met je. Onze woke-generatie die moet kunnen zijn wie ze willen zijn duidelijk veel minder. Respect is uit hun schoolboeken verdwenen. Waarden en normen zijn enkel de hunne.
 • Josephine Frans

  1 maand geleden
  Ik persoonlijk vindt het niet kunnen dat dit in regering beleid is en zoals abortus moet geschrapt worden ik vind het laat iedereen vrij in zyn of haar in hun eigen waarde ieder in waarde hoe ze ook zyn
 • Eric De Baeremaeker

  1 maand geleden
  Wandelen met een hond is steeds gevaarlijker aan het worden savonds en dit voor iedereen.