VRT
Volledig scherm
PREMIUM
© VRT

Reynout Dekimpe is de nieuwe Kobe in ‘Thuis’: “Ik besef dat niet iedereen me fantastisch zal vinden, zeker de fans van Sid Van Oerle niet”

TVNet voor de zomer liet Sid Van Oerle de productie van ‘Thuis’ weten dat hij een paar maanden pauze wou nemen. Hij wou herbronnen en zich bezinnen over de toekomst. Het coronajaar had er ook bij hem behoorlijk ingehakt. De makers van ‘Thuis’ hadden begrip voor zijn situatie maar dat betekende dus wel dat ze naar een nieuwe acteur op zoek moesten die de rol van Kobe Baert zou vertolken. Uiteindelijk viel de keuze op Reynout Dekimpe, een 30-jarige Bruggeling. Vanaf deze week zien we hem op het scherm.

18 reacties

 • Lieve Van Tallo

  3 weken geleden
  Amai wat een bleiters hier. Pas jullie eens aan! Van Franky naar Kaat was toch ook wennen. Deze gaat dat ook goed doen en straks weten we niet meer wie de vorige Kobe was. Ik denk dat deze Kobe nog met Femke gaat eindigen. Het verhaal met Peter is uit. Adil eindigt met Thilly zou ook een mooie wending zijn. Rosa en Waldek gaan terug samen. Tot daar mijn voorspellingen.
 • Guido Verlinden

  4 weken geleden
  Het gaat er over.!!
 • RENE KEEGAN

  4 weken geleden
  is een kinderserie aan het worden dus meer iets voor ketnet !
 • Kristien Foubert

  4 weken geleden
  Sorry, maar ook voor mij gaat dit te ver. Waarom de nieuwe kobe zijn haar niet lichter maken, zodat hij er uiterlijk toch al een beetje méér op lijkt. Maar het chaotische en energieke Palietergehalte van de echte Kobe is verdwenen. kobbe was zoals de witte van Zichem, Kobe nu is een pastoor
 • Ria Gouwy

  4 weken geleden
  Sorry maar trekt op niks meer van een op andere dag een nieuw personage en dan nog ene die er niet op trekt