VRT
Volledig scherm
PREMIUM
© VRT

Reynout Dekimpe is de nieuwe Kobe in ‘Thuis’: “Ik besef dat niet iedereen me fantastisch zal vinden, zeker de fans van Sid Van Oerle niet”

TVNet voor de zomer liet Sid Van Oerle de productie van ‘Thuis’ weten dat hij een paar maanden pauze wou nemen. Hij wou herbronnen en zich bezinnen over de toekomst. Het coronajaar had er ook bij hem behoorlijk ingehakt. De makers van ‘Thuis’ hadden begrip voor zijn situatie maar dat betekende dus wel dat ze naar een nieuwe acteur op zoek moesten die de rol van Kobe Baert zou vertolken. Uiteindelijk viel de keuze op Reynout Dekimpe, een 30-jarige Bruggeling. Vanaf deze week zien we hem op het scherm.

18 reacties

 • Lieve Van Tallo

  3 weken geleden
  Amai wat een bleiters hier. Pas jullie eens aan! Van Franky naar Kaat was toch ook wennen. Deze gaat dat ook goed doen en straks weten we niet meer wie de vorige Kobe was. Ik denk dat deze Kobe nog met Femke gaat eindigen. Het verhaal met Peter is uit. Adil eindigt met Thilly zou ook een mooie wending zijn. Rosa en Waldek gaan terug samen. Tot daar mijn voorspellingen.
 • Guido Verlinden

  4 weken geleden
  Het gaat er over.!!
 • RENE KEEGAN

  4 weken geleden
  is een kinderserie aan het worden dus meer iets voor ketnet !
 • Kristien Foubert

  4 weken geleden
  Sorry, maar ook voor mij gaat dit te ver. Waarom de nieuwe kobe zijn haar niet lichter maken, zodat hij er uiterlijk toch al een beetje méér op lijkt. Maar het chaotische en energieke Palietergehalte van de echte Kobe is verdwenen. kobbe was zoals de witte van Zichem, Kobe nu is een pastoor
 • Ria Gouwy

  4 weken geleden
  Sorry maar trekt op niks meer van een op andere dag een nieuw personage en dan nog ene die er niet op trekt
 1. Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdiefstal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro
  Livios

  Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdief­stal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro

  Zit jij momenteel middenin een bouw- of groot renovatieproject? Dan kan je je werf maar beter goed beveiligen en verzekeren, want de gemiddelde schade bij een werfdiefstal bedraagt zo’n 30.000 euro volgens Federale Verzekering. Bovendien zien ze de diefstal van boilers, verwarmingsketels en nieuwe keukens al enkele jaren sterk toenemen. Bouwmachines en -gereedschap zijn dan weer minder in trek. Wat kan je doen om een werfdiefstal te vermijden? Bouwsite Livios zocht het uit.
 2. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?