TMDB
Volledig scherm
© TMDB

Reünie-aflevering ‘Friends’ trekt ‘maar’ 250.000 fans

TVDe langverwachte reünie-aflevering ‘Friends The Reunion’ trok dinsdagavond op Play 4 exact 250.000 kijkers. Behoorlijk, maar zeker geen overdreven succes. Tegen ‘Friends The Reunion’, stond op VTM de documentaire ‘Remco 2021', goed voor 209.000 kijkers, en ‘Zorgen voor Mama’ op Eén, met 737.000 trouwe kijkers. ‘Thuis’ was dinsdag alweer het best bekeken programma met 1.129.000 fans.

9 reacties

 • Eveline Van den Hout

  3 weken geleden
  Er is een tijd van komen en er is een tijd van gaan : Friends is gekomen en kan nu gaan.
 • Bert D'Hondt

  3 weken geleden
  Tijdens het zappen tegengekomen. Het was leuk om de acteurs eens terug te zien, maar het had toch meer weg van een documentaire of een making of. Ik had eerder een nieuwe aflevering verwacht waarin ze mekaar terug tegenkwamen na zoveel jaren...
 • Jan Claes

  3 weken geleden
  Een talkshow waar de gasten 2,5 miljoen per persoon voor krijgen, ik kan mijn tijd beter spenderen dan dat. Dit is geen Friends aflevering, dit is gewoon cashen voor de acteurs van vroeger.
 • Wouter Van de Walle

  3 weken geleden
  Het was ook te bekijken via meerdere streamingplatforms, logisch dus, velen hadden het ook al gezien
 • Jam Jirmusch

  3 weken geleden
  Programma duurt 80 minuten. Wou het wel kijken, maar zag dat het 120 minuten duurde op Play 4, waarvan dus 40 minuten reclame. Het leven is gewoonweg te kort om 1/3 van de tijd reclame te kijken.
 1. De sekstape, scheidingen en een verborgen zwangerschap: alles wat je moet weten over de Kardashian-reünie
  Celebrities
  1

  De sekstape, scheidin­gen en een verborgen zwanger­schap: alles wat je moet weten over de Kardashian-reü­nie

  Na twintig seizoenen komt ‘Keeping Up With The Kardashians’ tot een einde. Kim en co zaten nog één keer samen met talkshowpresentator Andy Cohen om hun opmerkelijke traject vol liefde, relatiebreuken, geld en onderlinge strubbelingen te bespreken in ‘Katch Up’. Daar deden ze heel wat verrassende onthullingen. Dit zijn de strafste dingen die elke Kardashian gezegd heeft op een rijtje.