Lisa
Volledig scherm
PREMIUM
Lisa © VTM

Regisseur van ‘Lisa’ licht tip van de sluier op: “De kinderwens van Lisa en Jonas zet hun liefde serieus onder druk”

TVSprookjes eindigen doorgaans met ‘En ze leefden nog lang en gelukkig’, maar niet dat van ‘Lisa’. Totaal onverwacht bestelde VTM een derde seizoen van de telenovelle, waardoor de schrijvers op zoek moesten naar het verhaal achter het ‘happy end’. Regisseur Elias Mentzel verklapt alvast een paar van die verhaallijnen. “Gert vindt de liefde, Arthur slaat een onverwachte weg in en er komt ook een plotse verdwijning aan.”

3 reacties

 • Elle Devee

  2 maanden geleden
  Het eerste was al teveel.
 • Georgette Vanoverbeke

  2 maanden geleden
  Zeer mooi ,er mogen nog meerdere komen .maar de brug van Vilvoorde hebben we al teveel gezien in feite duurt Lisa maar 18 minuten al de rest is reclame !!!
 • Thomas Vekselstrom

  2 maanden geleden
  Het tweede was ook al een 'onvoorzien' seizoen, nu het derde ook en het vierde, het vijfde..?
 1. Jacques Vermeire reageert op kritiek op 'De Vermeires’
  Play
  Showbits
  26

  Jacques Vermeire is duidelijk na kritiek op 'De Vermeires’: "Meer fans dan mensen die tegen ons zijn"

  “Nu al pijnlijk protest.” Zo kopt TV Familie op de voorpagina over de aankondiging dat Jacques Vermeire en zijn familie een eigen docusoap krijgen op VTM. Wie zit daar op te wachten, luidt de kritiek op sociale media. Bij de aankondiging counterde Jacques al meteen die negatieve commentaar: “Blijkbaar zit hier heel veel volk op te wachten als je de reacties op onze TikTok-filmpjes ziet. En nu doen we gewoon hetzelfde, maar op tv”, vertelt Jacques.
 2. Spotgoedkope telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaarskortingen (en zo interessant zijn ze écht)
  Mijntelco

  Spotgoedko­pe telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaars­kor­tin­gen (en zo interes­sant zijn ze écht)

  We bevinden ons in de laatste weken van 2022 en dat betekent dat er interessante kortingen te scoren zijn bij de telecomproviders, onder meer op abonnementen en smartphones. Vanaf Black Friday tot na het einde van het jaar loont het de moeite om een kijkje te nemen. Mijntelco.be ging op zoek naar de strafste deals en vertelt je waar je best rekening mee houdt.