Regio en Sergio
Volledig scherm
Regio en Sergio © VTM

Regi overwint zijn ladderangst voor schimmelkaas in ‘Sergio over de Grens’

TVEén van Regi’s grootste angsten? Ladders. Maar voor ‘Sergio over de Grens’ heeft hij die angst toch overwonnen. Onderaan deze ladder wacht er namelijk een heel bijzondere blauwschimmelkaas die het misschien wel waard is om de afdaling te wagen. 

3 reacties

 • Rik Moens

  4 maanden geleden
  De 'oows' en waaaws' waren weer niet van de lucht en veel verder ging het niet...
 • Marie Rose Van der Haeghen

  4 maanden geleden
  Weinig leerrijk programma , veel te oppervlakkig . Deze blauwe schimmelkaas heet trouwens Cabrales , specialiteit in Asturias . Je kan deze daar ook in de supermarkt kopen hoor ! Heel lekker .
 • Stefan De Bruyne

  4 maanden geleden
  Weinig chemie tussen die 2.
 1. ‘Huis gemaakt’ krijgt grote finaleweek met vier afleveringen op rij
  TV
  2

  ‘Huis gemaakt’ krijgt grote finaleweek met vier afleverin­gen op rij

  Het VTM-verbouwprogramma ‘Huis gemaakt’ raast richting finale. Volgende week woensdag weten we wie van de koppels de sleutels van hun eigen droomhuis in ontvangst neemt. Om de laatste emoties op de voet te kunnen volgen, pakt VTM voor het eerst uit met een finaleweek van ‘Huis gemaakt’, met wel vier afleveringen op rij, van maandag tot en met donderdag, telkens omstreeks 20.35 uur, onmiddellijk na afloop van ‘Familie’.
 2. STREAMINGTIP. ‘Rescue Rangers’: voor de kinderen van toen, die vandaag op zoek zijn naar iets anders
  Play
  TV

  STREAMING­TIP. ‘Rescue Rangers’: voor de kinderen van toen, die vandaag op zoek zijn naar iets anders

  ‘Pa- pa- pa- pak ze dan!’ Als je dat zinnetje meteen meezingt in je hoofd, ben je één van de honderdduizenden thirty somethings - of ouder van - die is opgegroeid met de ‘Rescue Rangers’. Vroeger hadden ze een vaste afspraak in het ‘Disneyfestival’ op Ketnet, vandaag zien we Knabbel en Babbel terug op Disney+. Maar wie denkt volledig mee te zijn met het concept, heeft het mis.