Regi Penxten
Volledig scherm
PREMIUM
Regi Penxten © VRT

Regi openhartig in 'Het huis' over liefde en werk: “Solo kost ik 8.500 euro. Dat is eigenlijk veel te weinig”

TVNa de licht stormachtige passage van Noordkaap-frontman Stijn Meuris, krijgt hitmaker Regi Penxten de eer om het bijzonder succesvolle ‘Het huis’-seizoen af te sluiten. Als open boek en met licht mea culpa. Over zijn scheiding, zijn obsessie voor muziek en de centen. “De liefde voor muziek was sterker dan die voor Elke.”

 1. “We waren er voor elkaar als er kritiek was”: weerman David Dehenauw over pensioen van collega Frank Deboosere
  TV

  “We waren er voor elkaar als er kritiek was”: weerman David Dehenauw over pensioen van collega Frank Deboosere

  Het einde van een tijdperk is inzicht. De iconische weerman van de VRT Frank Deboosere gaat vijf maanden eerder met pensioen dan verwacht. Weerman David Dehenauw blikt terug naar het begin van zijn carrière in de weerkamer van het KMI, waar hij Frank voor het eerst ontmoette. “Ik voelde meteen zijn passie voor het weer en de wetenschap”, vertelt David. Doorheen zijn loopbaan kon hij telkens weer bij Frank terecht. “Wanneer er rampen of overstromingen waren en de bijhorende kritiek, hingen wij aan de telefoon en steunden we elkaar. Dat zal ik altijd blijven appreciëren.”
 2. Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen
  Gouden Formule 1
  1

  Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen

  Max Verstappen strandde in de GP van Saudi-Arabië na een knappe inhaalrace op de tweede plaats. Enkel ploegmaat Sergio Pérez bleef uit zijn greep. Had jij dit voorspeld? Ga dan nu aan de slag voor de volgende GP in Australië en de rest van het seizoen: met de Gouden Formule 1 kan jij immers het beste raceteam samenstellen en zo kans maken op de hoofdprijs van maar liefst 4.000 euro.
 3. Onze redacteur speurt naar de identiteit van ‘The Masked Singers’: “Wie zo goed kan liegen, moet écht Minotaurus zijn”
  PREMIUM
  TV
  4

  Onze redacteur speurt naar de identiteit van ‘The Masked Singers’: “Wie zo goed kan liegen, moet écht Minotaurus zijn”

  Acht zingende BV’s hebben de ‘Big Bang’ gehaald in ‘The Masked Singer’. Daar zitten vijf profesionele zangeres en zangeressen bij, beweert onze redacteur. Maar wie zijn z’n verdachten? En welk bewijsmateriaal ondersteunt z’n theorieën? We zetten het voor u op een rijtje. “Wij luisterden naar Boris en plots twijfelden we aan Maksim. Maar er is nood aan meer zekerheid.”