Regi herwerkte voor Eline een nummer van Lady Gaga, zijn collega's gingen aan de slag met de favoriete songs van de andere jongeren.
Volledig scherm
PREMIUM
Regi herwerkte voor Eline een nummer van Lady Gaga, zijn collega's gingen aan de slag met de favoriete songs van de andere jongeren. © VTM

Regi en co. ontroeren tijdens special van ‘Liefde voor Muziek’: “Niemand hield het droog”

TVDat hij weet hoe je een feestje kan bouwen, daar hoeft Regi Penxten (44) niemand van te overtuigen. Maar dat hij nummers maakt waarbij niemand het drooghoudt, is nieuw. Voor de Rode Neuzen Dag-special van 'Liefde voor muziek' maakte de producer een nummer voor reumapatiënte Eline (21). "Ik heb het afgewerkt zonder beeld, en zelfs toen begon ik bijna te wenen."

0 reacties

 1. Jan Dewyngaert en zoon Klaas brengen samen verslag uit van Spelen: “De eerste twee weken mogen we zelfs de straat niet op”
  Showbizz

  Jan Dewyngaert en zoon Klaas brengen samen verslag uit van Spelen: “De eerste twee weken mogen we zelfs de straat niet op”

  Een tijdverschil van zeven uur of niet, VTM-sportjournalist Jan Dewyngaert (61) is elke middag en avond present in het ‘VTM Nieuws’. Live vanuit Tokio voor zijn vijfde Olympische Spelen al. Voor het eerst wordt hij daarbij geholpen door zijn zoon Klaas (26), sportjournalist én cameraman. Die noemt zijn vader op het werk liefst “kameraad” of “ouwe”. “Ik kan echt geen Jan zeggen”, verduidelijkt hij. Jan lacht. “Ik heb het liefst dat hij ‘baas’ zegt. (knipoogt)
 2. "Ik droom al van een wereldtournee. Dat mag toch?": ‘#LikeMe’-actrice Camille Dhont (19) staat voor grote doorbraak als zangeres
  PREMIUM
  Muziek

  "Ik droom al van een wereldtour­nee. Dat mag toch?": ‘#Li­keMe’-actrice Camille Dhont (19) staat voor grote doorbraak als zangeres

  De harten van uw kroost heeft ze al veroverd in de Ketnetserie '#LikeMe', maar nu is Camille Dhont ook klaar om de rest van Vlaanderen in te pakken. Zo is ze binnenkort te horen op de nieuwste single van Regi en werkt ze aan een eerste soloplaat. "Terwijl mijn klasgenoten met de poppen speelden, droomde ik van een carrière als zangeres."