Red Light
Volledig scherm
Red Light © Streamz

‘Red Light’ best bekeken programma op Streamz

TVNa amper twee maanden tijd heeft de VTM-reeks ‘Red Light’ een record te pakken op Streamz. De reeks is nu al de meest bekeken titel sinds de lancering van de streamingdienst.

 1. Netflix lost eerste beelden van derde seizoen van ‘Emily in Paris’ (én de reeks krijgt eigen boek)
  TV

  Netflix lost eerste beelden van derde seizoen van ‘Emily in Paris’ (én de reeks krijgt eigen boek)

  De fans van de populaire Netflixreeks ‘Emily in Paris’ hoeven niet op hun honger te blijven zitten. Terwijl er volop gewerkt wordt aan het vervolg, kunnen de liefhebbers binnenkort wegdromen bij een roman. De serie krijgt een eigen fictieboek dat in oktober zal verschijnen. Het is volledig gebaseerd op het allereerste seizoen. Daarbovenop heeft Netflix de eerste beelden van seizoen drie vrijgegeven, waardoor we al een kleine sneak peek krijgen van de looks van Emily Cooper.
 1. Telenet introduceert eerste zender met alleen vrouwensport in België, ook beschikbaar bij Proximus

  Telenet introdu­ceert eerste zender met alleen vrouwen­sport in België, ook beschik­baar bij Proximus

  Telecombedrijf Telenet introduceert vrijdag de eerste zender in België die alleen maar vrouwensport uitzendt. Een dag later zal de zender ook beschikbaar zijn bij concurrent Proximus. Op het programma van de nieuwe internationale zender ‘W-Sport’ staat onder andere live verslaggeving van de vrouwelijke Premier League en vier andere Europese voetbalcompetities, basketbal, triatlon, paardrijden en boksen. TV-klanten van Telenet en Proximus kunnen gratis afstemmen op de zender.