Boer zkt Vrouw; Seizoen 14, aflevering 12 op zondag 22 mei 2022 bij VTM.
Volledig scherm
Boer zkt Vrouw; Seizoen 14, aflevering 12 op zondag 22 mei 2022 bij VTM. © VTM

Record in ‘Boer zkt Vrouw’: Cupido schiet bij vier van de vijf boeren raak

TVHet werd een slotaflevering vól liefde. Vier van de vijf boeren die dit seizoen deelnamen aan ‘Boer zkt Vrouw’, blijken na zeven maanden nog steeds dolverliefd. En dat is een absoluut record. 

1 reactie

 • David Vermeulen

  1 maand geleden
  Ik vind het gewoon fantastisch dat ze "bijna" allemaal de liefde hebben gevonden. De videobeelden van de familie naar hun waren zeer ontroerend,vooral die van Garry zijn kinderen..zeker weten dat ze een vast koppel zullen zijn. Nu William nog, die twijfelt maar is volgens mij bang om een relatie te beginnen voor als het in geval fout zou gaan. in ieder geval is dit de eerste keer dat ik dit programma bekijk en ik vond het leuk. Warme groeten uit het zuiden van Europa!!!
 1. Jaloezie begint de kop op te steken in ‘B&B zoekt lief’
  Play
  TV

  Jaloezie begint de kop op te steken in ‘B&B zoekt lief’

  In ‘B&B zoekt lief’ geniet Arno van een romantische date te paard met Aylin. Helaas betekent dat wel dat Desirée intussen alleen hun terugkomst moet afwachten. Hoewel ze aangeeft dat ze zich best geamuseerd heeft in het zonnetje, is hun begroeting vooral ongemakkelijk. En ook Aylin kijkt niet uit naar het moment waarop Desirée Arno helemaal voor zichzelf krijgt. “Ik zou wel een beetje jaloers zijn’, klinkt het.