Boer zkt Vrouw; Seizoen 14, aflevering 12 op zondag 22 mei 2022 bij VTM.
Volledig scherm
Boer zkt Vrouw; Seizoen 14, aflevering 12 op zondag 22 mei 2022 bij VTM. © VTM

Record in ‘Boer zkt Vrouw’: Cupido schiet bij vier van de vijf boeren raak

TVHet werd een slotaflevering vól liefde. Vier van de vijf boeren die dit seizoen deelnamen aan ‘Boer zkt Vrouw’, blijken na zeven maanden nog steeds dolverliefd. En dat is een absoluut record. 

1 reactie

 • David Vermeulen

  1 maand geleden
  Ik vind het gewoon fantastisch dat ze "bijna" allemaal de liefde hebben gevonden. De videobeelden van de familie naar hun waren zeer ontroerend,vooral die van Garry zijn kinderen..zeker weten dat ze een vast koppel zullen zijn. Nu William nog, die twijfelt maar is volgens mij bang om een relatie te beginnen voor als het in geval fout zou gaan. in ieder geval is dit de eerste keer dat ik dit programma bekijk en ik vond het leuk. Warme groeten uit het zuiden van Europa!!!
 1. Exit Véronique en Niko in 'Familie'? "Productie is niet bang van personages te laten sterven, niemand is hier dus zeker van zijn job"
  Play
  TV
  9

  Exit Véronique en Niko in 'Familie'? "Productie is niet bang van personages te laten sterven"

  De fans van de soap ‘Familie’ blijven na de spannende seizoensfinale met een heleboel vragen zitten tijdens de zomerstop. “Verdwijnt Niko (Jo Hens) écht?” en “Zal Véronique het ongeluk wel overleven?,” zijn de meestgestelde vragen op fanfora. Reporter Jarne Rediers trok naar acteurs Aaron Blommaert (Raven) en Charlotte Sieben (Louise) om te vragen of de kijkers zich ook echt moeten voorbereiden op begrafenissen.