Streamen of skippen? 'The White Lotus'
Volledig scherm
Streamen of skippen? 'The White Lotus' © HBO

RECENSIE. ‘The White Lotus’: “Andermans dure vakantie in het water zien vallen, is de beste staycation”

TVNu we weer volop van onze vrijheid willen proeven en het liefst van al vanop een strandstoel onder een zo ver mogelijke palmboom, komt Streamz met ‘The White Lotus’ alvast de juiste toon zetten. Maar ook in het paradijs steken problemen de kop op waar we het liefst van al zo ver mogelijk van wegblijven. Moet u deze satirische dramareeks streamen of skippen? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.

 1. “Iedereen kent K3, maar ze zijn niet makkelijk om te coveren”: Günther Neefs neemt deel aan ‘Liefde voor muziek’
  Play
  Showbits
  4

  “Iedereen kent K3, maar ze zijn niet makkelijk om te coveren”: Günther Neefs neemt deel aan ‘Liefde voor muziek’

  Vraag maar eens aan Margriet Hermans wat ‘Liefde voor muziek’ kan betekenen voor je zangcarrière. De volgende artiest die kan beginnen dromen van de comeback van het jaar is Günther Neefs. VTM maakt vanochtend de nieuwe deelnemers bekend, met naast Neefs ook onder meer Metejoor, Daan en Stef Bos. Benieuwd met welke bigbandversies hij op de proppen zal komen. “Vooral K3 is een hele opdracht. Iedereen kent die nummers wel, maar daar nieuwe versies van maken, was toch wel de grootste uitdaging”, vertelt hij in een nieuwe Showbits.
 2. Ex-deelnemer Christophe haalt uit naar tv-makers ‘Blind getrouwd’: “Toxisch beeld dat Dziubi het ‘vrouwtje’ is”
  Play
  Showbits
  16

  Ex-deelnemer Christophe haalt uit naar tv-makers ‘Blind getrouwd’: “Toxisch beeld dat Dziubi het ‘vrouwtje’ is”

  Kleine rel in ‘Blind getrouwd’-land. Ex-deelnemer Christophe Ramont dropte op Twitter een bommetje over het tweede homohuwelijk in het programma, dat van Dziubi en Brecht. “Het toxisch beeld dat ook als twee mannen trouwen er een mannetje en een vrouwtje is, blijkbaar is Dziubi het vrouwtje”, klinkt hetop sociale media. Heeft Christophe hier een punt? Showbits vraagt het aan Dziubi zelf.
 3. "Een extra verificatie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je kredietkaart gestolen wordt
  Spaargids.be

  "Een extra verifica­tie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je krediet­kaart gestolen wordt

  Een betaalkaart kwijtspelen kan je heel wat stress bezorgen. Zeker als het een kredietkaart is, houd je best je hart vast. Heel wat belangrijke info is immers direct op je kaart te vinden. Daardoor bestaat de mogelijkheid dat een dief je kaart -zelfs zonder pincode- kan gebruiken. Wat zijn nu precies de risico’s en wat moet je absoluut doen wanneer je je kredietkaart verliest? Spaargids.be zocht het voor je uit.