The Watcher
Volledig scherm
PREMIUM
The Watcher © Netflix

RECENSIE. ‘The Watcher’: “De wereld siddert nog na van ‘Dahmer’ of daar is Ryan Murphy al met een nieuw bizar true-crimeverhaal”

TVRyan Murphy en Ian Brennan draaien tegenwoordig overuren bij Netflix. Na het verontrustende tiendelige ‘Dahmer - Monster: The Jeffrey Dahmer Story’ wekt het scenaristenduo alweer een nieuw bizar true-crimeverhaal tot leven. ‘The Watcher’ vertelt het relaas van een gezin dat hun intrekt neemt in een droomhuis, maar geterroriseerd wordt door een mysterieuze gluurder die via dreigbrieven aankondigt dat hij hen dag en nacht in de gaten houdt. Of dit waanzinnige, waargebeurde verhaal met onder meer Mia Farrow, Naomi Watts en Jennifer Coolidge in de hoofdrol ook uw nieuwste obsessie moet worden? Evelien Delgouffe zoekt het in onze ‘Kijkgids’ voor u uit.

2 reacties

 • Patrick Neuwirth

  4 maanden geleden
  De winter komt eraan en we weten wat te zien 😁
 • niki peeters

  4 maanden geleden
  Goede serie, heb er van genoten. De eerste 5-6 afleveringen gaat het een bepaalde kant op en vanaf de 6de aflevering een heel andere kant.
 1. Herman Verbruggen reageert op ontmaskering ‘The Masked Singer': “Wie volgens mij wint? Dat figuurtje met internationale kwaliteiten”
  TV

  Herman Verbruggen reageert op ontmaske­ring ‘The Masked Singer': “Wie volgens mij wint? Dat figuurtje met internatio­na­le kwalitei­ten”

  Hij moest als eerste ‘The Masked Singer’ verlaten, het was een teleurstelling voor Herman Verbruggen, vertelt hij aan Senne van Showbits. “Dat gevoel kwam vanuit een oprecht engagement. Het feit dat je verder denkt, en al aan het repeteren bent voor het tweede nummer", klinkt het. Hij vertelt welke nummers we nu dan moeten missen, of hij blij was met z'n kostuum en wie volgens hem de show gaat winnen. “Het is iemand met internationale kwaliteiten, en een stem die voor het programma een cadeau is.”
 2. Onze speurder waagt zich nú al aan een gokje: zij zitten onder de eerste zeven pakken in ‘The Masked Singer’
  PREMIUM
  TV

  Onze speurder waagt zich nú al aan een gokje: zij zitten onder de eerste zeven pakken in ‘The Masked Singer’

  Hoogdag voor de liefhebber van zingende BV’s en kleurrijke absurditeit, want het is opnieuw aan de ‘The Masked Singer’ om de vrijdagavond te kapen. Champignon, Mummie, Leeuw, Groot licht, Soaperstar, Skiwi en Raaf openen de debatten. En hoewel de eerste noot nog uit de pakken moet komen, werd er al kwistig met tips en geluidsfragmenten gestrooid. Onze speurder waagt zich al aan de eerste gokjes. “In de tips omschreef Leeuw zijn deelname als ‘lekker met de meiden’, net zoals de hit van een Nederlandse zangeres.”
 1. Kapitein Piet verzwijgt dodelijk drama tijdens zeilwedstrijd in ‘Over de oceaan’: “Heeft geen zin om paniek te zaaien”
  TV

  Kapitein Piet verzwijgt dodelijk drama tijdens zeilwed­strijd in ‘Over de oceaan’: “Heeft geen zin om paniek te zaaien”

  Tijdens de oversteek van het tweede seizoen van ‘Over de oceaan’, deed de Polygala, met aan boord de zes bekende koppen, mee aan een zeilwedstrijd. Maar bij een Franse boot, genaamd Agecanonix, liep het fout: er viel een dodelijk slachtoffer en twee zwaargewonden. Kapitein Piet werd meteen door de ARC-organisatie op de hoogte gebracht van het drama, maar besloot de BV’s in het ongewisse te laten. “Om geen ongerustheid, geen tweestrijd te creëren hebben we dat verzwegen. Het heeft geen zin om paniek te zaaien, terwijl wij op een plaats zaten waar we veiligheid kunnen garanderen.”
 2. GEZIEN? ‘Verliefd, verloofd, getrouwd in 24u’: “Als er iemand een lading Kastaars verdient, is het Ruth Beeckmans wel”
  PREMIUM
  TV
  2

  GEZIEN? ‘Verliefd, verloofd, getrouwd in 24u’: “Als er iemand een lading Kastaars verdient, is het Ruth Beeckmans wel”

  Verliefd, verloofd, getrouwd... de meeste koppels doen er jaren over, maar de tortelduiven uit dit gloednieuwe VTM-programma fiksen de klus in een etmaal. In de eerste aflevering vroeg Jen z'n geliefde Meryl ten huwelijk en volgde er 24 uur later al een zeemzoet jawoord op het strand in Senegal. De ceremonie werd in goede banen geleid door Ruth Beeckmans (40), die zo terugkeert naar het kleine scherm nadat ze vorig jaar haar eigen grote liefde verloor. Een rentree die ons instant gelukkig maakte, maar was het programma zelf ook te pruimen? “De Oost-Vlaamse Meryl snikte zonder ophouden, al kwam dat misschien ook omdat haar drie (plus)kinderen blijkbaar niet uitgenodigd waren op de huwelijksceremonie.”