The Watcher
Volledig scherm
PREMIUM
The Watcher © Netflix

RECENSIE. ‘The Watcher’: “De wereld siddert nog na van ‘Dahmer’ of daar is Ryan Murphy al met een nieuw bizar true-crimeverhaal”

TVRyan Murphy en Ian Brennan draaien tegenwoordig overuren bij Netflix. Na het verontrustende tiendelige ‘Dahmer - Monster: The Jeffrey Dahmer Story’ wekt het scenaristenduo alweer een nieuw bizar true-crimeverhaal tot leven. ‘The Watcher’ vertelt het relaas van een gezin dat hun intrekt neemt in een droomhuis, maar geterroriseerd wordt door een mysterieuze gluurder die via dreigbrieven aankondigt dat hij hen dag en nacht in de gaten houdt. Of dit waanzinnige, waargebeurde verhaal met onder meer Mia Farrow, Naomi Watts en Jennifer Coolidge in de hoofdrol ook uw nieuwste obsessie moet worden? Evelien Delgouffe zoekt het in onze ‘Kijkgids’ voor u uit.

2 reacties

 • Patrick Neuwirth

  4 maanden geleden
  De winter komt eraan en we weten wat te zien 😁
 • niki peeters

  4 maanden geleden
  Goede serie, heb er van genoten. De eerste 5-6 afleveringen gaat het een bepaalde kant op en vanaf de 6de aflevering een heel andere kant.
 1. Hoe '#LikeMe' uitgroeide tot de ultieme sterrenfabriek: "Ik heb veel kinderdromen stukgemaakt”
  PREMIUM
  TV

  Hoe '#LikeMe' uitgroeide tot de ultieme sterrenfa­briek: "Ik heb veel kinderdro­men stukge­maakt”

  Langzaam maar zeker nadert het einde van ‘#LikeMe’, de razend populaire Ketnetreeks die Nederlandse muziek weer hip maakte en de carrière van sterren als Camille Dhont en Pommelien Thijs definitief lanceerde. En zeggen dat er aanvankelijk niet echt veel interesse was in het hersenspinsel van bedenker Thomas Van Goethem. “‘Fuck, we hebben onze kans verkeken’, dacht ik toen het stil bleef”, klinkt het in De Morgen.
 2. STREAMINGTIPS. Fan van ‘The Last of Us’? Met deze zes titels bent u klaar voor de grote zombie-apocalyps
  TV

  STREAMING­TIPS. Fan van ‘The Last of Us’? Met deze zes titels bent u klaar voor de grote zom­bie-apocalyps

  Het tv-jaar heeft z’n schrikwekkende start niet gemist dankzij de populaire tv-adaptatie van ‘The Last of Us’ op Streamz. De HBO-reeks met Pedro Pascal in de hoofdrol schetst een geloofwaardig beeld van hoe schimmels in combinatie met de opwarming van de aarde de mensheid kunnen infecteren en zo een zombie-pandemie kunnen inluiden. De reeks doet de honger naar meer realistische zombiefilms en -reeksen met een apocalyptisch kantje alleen maar toenemen. En met deze zes alternatieven is die week wachten op een nieuwe aflevering van ‘The Last of Us’ zo om(bie).
 3. RECENSIE. ‘Extraordinary’: “Hipsters met superkrachten domineren de wereld en dat is leuker dan het klinkt”
  PREMIUM
  TV
  1

  RECENSIE. ‘Extraordi­na­ry’: “Hipsters met superkrach­ten domineren de wereld en dat is leuker dan het klinkt”

  Buitenbeentjes met bovennatuurlijke krachten in een doodgewone wereld hebben we al in oneindig veel variaties over ons scherm zien dartelen. Maar een doodgewoon buitenbeentje in een wereld vol bovennatuurlijke krachten? Dat is - afgezien van het hele opzet van de Disney-film ‘Encanto’- een semi-unicum. De producenten van ‘Killing Eve’ laten hun fantasie de vrije loop in ‘Extraordinary’, een achtdelige comedyreeks op Disney+ waar iedere laatbloeier zich in moet herkennen. Maar of dat ook buitengewoon sterke tv oplevert? Evelien Delgouffe zoekt het in onze ‘Kijkgids’ voor u uit.