The Old Man
Volledig scherm
PREMIUM
The Old Man © Disney+

RECENSIE. ‘The Old Man’: “Hier en daar gaan al stemmen op dat dit de underdog van het streamingjaar is”

TVHet had geen haar gescheeld of ‘the Dude’ was niet langer onder ons geweest. Oscarwinnaar Jeff Bridges kreeg in 2020 te horen dat hij kanker had en kreeg bovenop z’n chemo ook een levensbedreigende dosis Covid-19 te slikken. De ‘The Big Lebowski’-ster dacht dat z’n laatste dagen geteld waren, maar wonder boven wonder staat ie er vandaag terug met voor het eerst in z’n leven een hoofdrol in een tv-reeks die bovendien serieus wat uithoudingsvermogen van de 72-jarige knar vraagt. Of ‘The Old Man’ op Disney+ een kolfje naar z’n hand is? En of u dat absoluut moet streamen? Evelien Delgouffe zoekt het in onze ‘Kijkgids’ voor u uit.

1 reactie

 • Didier Heggerick

  2 maanden geleden
  Is beetje overroepen eerste aflevering is goed erna word het veel te saai en traag en verlies je de wil het nog te willen volgen , tokyo vice is dan een betere optie
 1. SOAPCHECK. Jacky Lafon wil alle negativiteit uit haar lijf en Tinne Oltmans scoort met haar nieuwste single
  TV

  SOAPCHECK. Jacky Lafon wil alle negativi­teit uit haar lijf en Tinne Oltmans scoort met haar nieuwste single

  Of het nu ‘Familie’, ‘Thuis’, ‘Neighbours’ of ‘Sturm Der Liebe’ is: het merendeel van de Vlamingen heeft wel een vaste afspraak met hun favoriete soap. Om tussen de uitzendingen door niet op uw honger te blijven zitten, houden wij de vinger aan de pols in soapland. Want niet alleen op de set, maar ook achter én naast het scherm valt er veel te beleven. Ontdek het elke week in onze soapcheck.