The Bear
Volledig scherm
PREMIUM
The Bear © Disney+

RECENSIE. ‘The Bear’: “De meest stressvolle show sinds ‘Succession’”

TVChaos in de keuken op Disney+. In de achtdelige dramareeks ‘The Bear’ maakt u kennis met het ongerijmde keukenteam van een jonge topchef, die van de hoogste culinaire echelons moet neerdalen om de stuurloze broodjeszaak van z’n overleden broer uit de stront te trekken. Met de tegenwerking van pittige collega’s en familieleden probeert hij de zaak op de rails te krijgen terwijl hij ook nog eens een beer van een angststoornis moet zien te temmen. Maar of er ook meer op het menu staat dan alleen stress en zweet? Evelien Delgouffe zoekt het in onze ‘Kijkgids’ voor u uit.

0 reacties

 1. Spotgoedkope telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaarskortingen (en zo interessant zijn ze écht)
  Mijntelco

  Spotgoedko­pe telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaars­kor­tin­gen (en zo interes­sant zijn ze écht)

  We bevinden ons in de laatste weken van 2022 en dat betekent dat er interessante kortingen te scoren zijn bij de telecomproviders, onder meer op abonnementen en smartphones. Vanaf Black Friday tot na het einde van het jaar loont het de moeite om een kijkje te nemen. Mijntelco.be ging op zoek naar de strafste deals en vertelt je waar je best rekening mee houdt.
 2. Marie Verhulst vervangt K3'tje Hanne tijdens 'De Grote Sinterklaasshow’: “Hele eer dat ik gevraagd werd”
  Play
  Showbizz
  35

  Marie Verhulst vervangt K3'tje Hanne tijdens 'De Grote Sinter­klaas­show’: “Hele eer dat ik gevraagd werd”

  Een verrassing van formaat voor alle K3-fans. Tijdens ‘De Grote Sinterklaasshow’ in het Sportpaleis werd plots duidelijk dat niemand minder dan Marie Verhulst (27) de meidengroep dit weekend vervolledigt. Onlangs raakte bekend dat ‘K2 zoekt K3’-finaliste Diede tijdelijk de fakkel overneemt van K3'tje Hanne Verbruggen - die net mama werd -, maar die vervanging geldt enkel voor Nederland.