Streamen of skippen? 'Ted Lasso 2'
Volledig scherm
Streamen of skippen? 'Ted Lasso 2' © RV

RECENSIE. ‘Ted Lasso 2’: “Nooit gedacht dat een pornosnor zo’n hoog knuffelgehalte kon hebben”

TVTwintig Emmy-nominaties sleepte het eerste seizoen van ‘Ted Lasso’ recentelijk in de wacht. Twintig! Daarmee brak de hitserie het record van meest genomineerde komediereeks. En of het tweede seizoen, nu te zien op Apple TV+, de druk voelt om ook een tweede keer te scoren. Of het daar ook in slaagt? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.

 1. Portland brengt Engelstalige versie van ‘Ergens Onderweg’ in ‘The Best of’
  Play
  TV

  Portland brengt Engelstali­ge versie van ‘Ergens Onderweg’ in ‘The Best of’

  Hij heeft één van de meest herkenbare r’en uit de Vlaamse muziekwereld en zijn hits als ‘Irene’, ‘Maandag’ of ‘Jeroen Brouwers’ behoren tot het cultureel erfgoed. Op dinsdag 21 september draait ‘The Best Of’ helemaal rond de Nederlandstalige rockband De Mens. Frank Vander linden laat zich samen met An Lemmens en bandleden Michel, Dirk en David verrassen door 5 collega-artiesten die hun grootste hits coveren.
 2. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  2

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.