Raised By Wolves
Volledig scherm
Raised By Wolves © HLN

RECENSIE. ‘Raised by Wolves’: “Griezelig actueel”

TVNa een oorlog tussen atheïsten en gelovigen is onze aarde verwoest en moet de mensheid evacueren naar een planeet B. Met het recente vernietigende klimaatrapport en de opmars van religieus extremisme, lijkt het plot van ‘Raised by Wolves’ actueler dan ooit. Of u deze post-apocalyptische sciencefictionreeks op ‘Streamz’ dringend moet inhalen? Evelien Delgouffe zoekt het in onze ‘Kijkgids’ voor u uit.

3 reacties

 • Jan Jansens

  2 maanden geleden
  Serie begint super goed maar de laatste afleveringen waren heel slecht. Spijtig want ik hou wel van een goeie si-fi serie.
 • c g

  2 maanden geleden
  Kan h d technologie ooit zo ver komt da het onze kindere opvoed? Bekijk Musk laatste ontwikkeling en dan hebt ge uw antwoord of na oudere film Al met Jud Law? En dan heb je uw antwoord!
 • Patrick Verbelen

  2 maanden geleden
  Zeer langdradig en saai. Gehypte serie die totaal niet aan de verwachtingen voldoet.
 1. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?