LOL
Volledig scherm
PREMIUM
LOL © Prime Video

RECENSIE. ‘LOL: Last One Laughing’: “Dit is waar lachspieren naartoe gaan om te sterven”

TVWat gebeurt er als tien Nederlandse comedians worden opgesloten in een studio en het enige wat ze niét mogen doen is lachen? Jeroom Snelders en Philippe Geubels zoeken het uit in ‘LOL: Last One Laughing’ op Prime Video. Of u voor deze show stalen lachspieren of eerder stalen zenuwen nodig hebt? Evelien Delgouffe zoekt het in onze ‘Kijkgids’ voor u uit.

 1. Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen
  Gouden Formule 1
  4

  Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen

  Max Verstappen strandde in de GP van Saudi-Arabië na een knappe inhaalrace op de tweede plaats. Enkel ploegmaat Sergio Pérez bleef uit zijn greep. Had jij dit voorspeld? Ga dan nu aan de slag voor de volgende GP in Australië en de rest van het seizoen: met de Gouden Formule 1 kan jij immers het beste raceteam samenstellen en zo kans maken op de hoofdprijs van maar liefst 4.000 euro.
 2. Wij keken naar ‘Arcadia’, de reeks van 1 miljoen per aflevering: “Je mag niet zien dat deze reeks uit Vlaanderen komt”
  PREMIUM
  TV
  37

  Wij keken naar ‘Arcadia’, de reeks van 1 miljoen per aflevering: “Je mag niet zien dat deze reeks uit Vlaanderen komt”

  De gloednieuwe fictiereeks ‘Arcadia’, op zondagavonden te zien op Eén, kan bogen op een budget van één miljoen euro per aflevering. Ongezien, voor een Vlaamse productie dan toch. Maar is het resultaat er ook naar? Wat is er in ‘Arcadia’ te zien? En is het goed? Wij bekeken de eerste aflevering. “Je moet niet op begrip rekenen ‘omdat de reeks bij ons is gemaakt’.”
 3. Het invoeren van een wachtwoord maakt je netwerk kwetsbaarder: waarom de klassieke kabel nog steeds de moeite waard is
  Mijntelco

  Het invoeren van een wachtwoord maakt je netwerk kwetsbaar­der: waarom de klassieke kabel nog steeds de moeite waard is

  Elke woning heeft tegenwoordig een eigen draadloos wifinetwerk, waarmee de meeste apparaten verbonden zijn. Logisch ook, want het scheelt heel wat gedoe met kabels, waardoor je met je apparaat kan gaan en staan waar je wil. Maar dat hoeft niet noodzakelijk met élk apparaat mogelijk te zijn. Bovendien biedt een verbinding via de klassieke ethernetkabel ook enkele voordelen. Mijntelco.be overloopt ze.
 1. Frank Deboosere van het scherm, maar zijn legendarische snor is terug. Zo brengt weerman Bram uniek eerbetoon
  TV

  Frank Deboosere van het scherm, maar zijn legendari­sche snor is terug. Zo brengt weerman Bram uniek eerbetoon

  Weerman Bram Verbruggen brengt een origineel eerbetoon aan collega Frank Deboosere, die vandaag na 36 jaar met pensioen gaat. Een maand lang laat hij z’n snor staan om zo het weerbericht te presenteren. “Frank zijn snor is legendarisch, ook al heeft hij die niet meer sinds 1999”, vertelt Bram in ‘Goeiemorgen Morgen!’ op Radio2. “Als mensen mijn snor zien, denken ze hopelijk elke keer aan Frank.”