Wonderkind Laurent
Volledig scherm
PREMIUM
Wonderkind Laurent © Streamz

RECENSIE. ‘Laurent, het wonderkind’: “Enige 12-jarige die de wereld wil en zál herscheppen in een aflevering van ‘Benidorm Bastards’”

TVSinds deze week mag Laurent Simons zich officieel ‘Master of Science’ noemen. Het Belgisch-Nederlandse wonderkind, dat op z’n achtste al afstudeerde van de middelbare school, behaalde op twaalfjarige leeftijd zomaar even z’n masterdiploma in de kwantumfysica. Naar aanleiding daarvan lost Streamz in samenwerking met Videoland een docufilm over de jonge Einstein en z’n droom om via artificiële organen onsterfelijkheid af te dwingen. Een docu die het geloof in de jeugd van tegenwoordig exponentieel doet toenemen? Of één die u niet bepaald slimmer maakt over de minder romantische kanten van hoogbegaafdheid? Evelien Delgouffe zoekt het in onze ‘Kijkgids’ voor u uit.

9 reacties

 • An Meulendijks

  2 maanden geleden
  Goede recensie. Zouden Laurent en zn ouders moeten lezen. Chapeau !
 • peeters jos

  2 maanden geleden
  Luister niet naar de criticasters die niet weten hoe het is om (hoog)begaafd te zijn en doe wat je graag doet. Dit is uitzonderlijk en moet gevierd en gelauwerd worden. Laten we snel de tv- en muziekidolen vergeten en opkijken naar deze persoonlijkheden.
 • Joeri Janssens

  2 maanden geleden
  Misschien kan deze jongen de Vivaldi regering of de EU helpen om op een deftige manier uit de energiecrisis te geraken ? De ministers denken dat het met wat geld gooien zal opgelost zijn, helaas dat moet één keer stoppen en de EU blijkt niks te ondernemen.
 • wim CLAES

  2 maanden geleden
  De truuk is niet langer leven, maar de levenskwaliteit verhogen van onze laatste jaren.ik wil geen 125 jaar worden in een rusthuis, maar mocht dat zelfstandig lukken, waarom niet? Werken tot 85 als men zich 45 voelt? Moet kunnen, ...maar niet zoals nu.
 • Nico Diamond

  2 maanden geleden
  Onverwacht goede recensie. Bedankt.