Sarah Lancashire speelt de pannen van het dak in 'Julia'.
Volledig scherm
PREMIUM
Sarah Lancashire speelt de pannen van het dak in 'Julia'. © Streamz

RECENSIE. ‘Julia’: “Tv-maaltijd volgens beproefd recept”

TVZe had zogezegd de lengte, de looks noch de leeftijd mee, maar toch slaagde Julia Child erin om zich na haar vijftigste te ontpoppen tot culinair tv-icoon. De HBO Max-reeks ‘Julia’ vertelt het ongewone carrièreverloop van een boomlange huisvrouw die niet vies was van een aangebrande woordspeling meer of minder, maar vooral bekendheid verwierf door vanaf de jaren 60 miljoenen Amerikanen de geneugten van de Franse cuisine bij te brengen. Of u dit achtgangenmenu op Streamz per direct moet aanvatten? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.

0 reacties

 1. RECENSIE: ‘Chasing Beauty’: “Toont aan dat plastic niet altijd fantastic is, maar daar moet u wel veel gezwets voor uitzitten”
  PREMIUM
  TV
  1

  RECENSIE: ‘Chasing Beauty’: “Toont aan dat plastic niet altijd fantastic is, maar daar moet u wel veel gezwets voor uitzitten”

  “Ik ben verliefd op mijn nieuwe neus, maar ik kan niet ademen”, “Ik heb prachtige valse borsten, maar ik voel me ziek en lusteloos”, “Ik wil een grotere kont, maar de kans bestaat dat ik niet meer wakker word.” Als we ‘Chasing Beauty: Perfectie te Koop’ mogen geloven, dan ligt perfectie dezer dagen gevaarlijk makkelijk voor het grijpen. Maar helpt deze Streamz Original-docu ons ook de rush op door Instagram opgelegde schoonheidsidealen te begrijpen? En meer belangrijk: kan het op tijd aan de alarmbel trekken alvorens - zo waarschuwt hoofd plastische chirurgie aan UZ Gent Phillip Blondeel - er echt catastrofes van komen? Evelien Delgouffe zoekt het in onze ‘Kijkgids’ voor u uit.