Jerina en Harry.
Volledig scherm
PREMIUM
Jerina en Harry. © VTM

RECENSIE. ‘Huis Gemaakt’: “Te weinig kleurrijke figuren en een bos krullen waar Guido Belcanto alleen maar van kan dromen”

TVOnze tv-recensenten laten hun kritische blik vallen op elk nieuw programma. Meteen na uitzending lees je hier hun mening. Vandaag fileert Bram De Brabander ‘Huis Gemaakt’, waarin negen koppels drie vervallen panden renoveren. De eerste aflevering loste niet alle verwachtingen in, al bracht krullebol Harry wel soelaas. “’Fucking bjistig’, da’s West-Vlaams voor ‘erg geweldig’, riep hij continu bij een eerste rondleiding door het krot. Een optimist pur sang, want de eerste gedachtes die in mijn hoofd opkwamen waren vooral ‘da’s veel schimmel’ en ‘oei, gaat dat niet instorten’.” 

1 reactie

 • christianne bruyland

  2 maanden geleden
  Nog te vroeg, maar het koppel met kindjes gun ik alle geluk toe.
 1. Weer nood aan échte sportsensatie in de woonkamer? Dit zijn onze favoriete sportdocumentaires

  Weer nood aan échte sportsensa­tie in de woonkamer? Dit zijn onze favoriete sportdocu­men­tai­res

  Sportwedstrijden kijken is niet meer wat het geweest is: het blijft gek om geen publiek in de grote stadions te zien. Maar niet getreurd: om de sensatie van sport terug naar uw woonkamer te brengen, verzamelde onze redactie de beste sportdocumentaires van het moment. Ons aanbod? Een turbulent portret van Tiger Woods op Streamz, een blik achter de schermen bij Tottenham Hotspur op Prime Video en de koningsdiscipline van de racesport op Netflix. Zetel? Dekentje? Let’s go!
 2. Eten op het toilet of winderigheid: nieuwe versie van ‘Blind Getrouwd’ koppelt ‘ongeschikte’ kandidaten aan elkaar
  TV
  1

  Eten op het toilet of winderig­heid: nieuwe versie van ‘Blind Getrouwd’ koppelt ‘ongeschik­te’ kandidaten aan elkaar

  Bijzondere singles krijgen de kans om hun ware liefde te vinden in ‘Married at First Sight: Unmatchables’. In deze buitenlandse versie van ‘Blind Getrouwd’ worden 16 voormalige kandidaten van het programma gematcht. En het zijn niet zomaar singles, bij elk van hen is er een serieuze hoek af. Zo doet er vrouw mee die al elf jaar niemand meer gekust heeft, een man die al vier keer verloofd was en een vrouw wiens voorliefde eten op het toilet is.
 1. Paniek in Huis Gemaakt door waterlek: "Dat is helemaal fout aangeslo­ten!"
  Play
  Huis Gemaakt

  Paniek in Huis Gemaakt door waterlek: "Dat is helemaal fout aangeslo­ten!"

 2. Pedro Elias charmeert Matthijs Van Nieuwkerk met verrassend complimentje
  Play
  Popquiz

  Pedro Elias charmeert Matthijs Van Nieuwkerk met verrassend compliment­je