Streamen of skippen: Genera+ion
Volledig scherm
Streamen of skippen: Genera+ion © RV

RECENSIE. Genera+ion: tienergeilheid was nog nooit zo slaapverwekkend

TVTV-tienerdrama’s, we kunnen er een hele planeet mee bebossen. Sinds decennia loodsen ze generaties doorheen de meest verwarrende levensjaren. Al gaat opgroeien steeds vaker gepaard met uit de kast komen. Met een snelgroeiend aanbod aan ‘LGBTQ’-reeksen: maakt het plusteken in ‘Streamz’-nieuwkomer ‘Genera+ion’, te bekijken op Streamz, eigenlijk wel het verschil? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.

0 reacties

 1. Van bruto naar netto: dit sta je af (en zo houd je wat meer loon over)
  Jobat

  Van bruto naar netto: dit sta je af (en zo houd je wat meer loon over)

  Wanneer je je loonbrief onder de loep neemt, merk je daar in eerste instantie waarschijnlijk een aardig bedrag op. Wat daar onderaan als nettoloon nog van rest -en dus uiteindelijk op je rekening belandt- is helaas een stuk minder. Dit kan wel eens tot teleurstelling leiden. Werkgevers zullen bij loononderhandelingen immers steeds brutobedragen hanteren. Jobat.be onderzocht wat er precies met je loon gebeurt bij de omzetting van bruto naar netto, en waar dat geld naartoe vloeit.
 2. Hanne en Marthe delen eerste Golden Ticket uit en twee jongens halen hoge scores: bekijk hier alle audities uit ‘K2 zoekt K3'
  Play
  TV
  18

  Hanne en Marthe delen eerste Golden Ticket uit en twee jongens halen hoge scores: bekijk hier alle audities uit ‘K2 zoekt K3'

  Dertien Vlaamse en Nederlandse jongens en meisjes gaven zaterdagavond het beste van zichzelf om de plek van Klaasje in te nemen in de tweede auditieronde van ‘K2 zoekt K3'. Naast de kijk- en luisterbox kregen de kijkers dit keer voor het eerst de reacties van Hanne & Marthe te zien in de gouden box. De K3'tjes deelden op het einde van de aflevering bovendien voor het eerst een Golden Ticket uit. Wij zetten alle audities op een rijtje, en dit keer vielen vooral de performances van de jongens op.