Streamen of skippen: Genera+ion
Volledig scherm
Streamen of skippen: Genera+ion © RV

RECENSIE. Genera+ion: tienergeilheid was nog nooit zo slaapverwekkend

TVTV-tienerdrama’s, we kunnen er een hele planeet mee bebossen. Sinds decennia loodsen ze generaties doorheen de meest verwarrende levensjaren. Al gaat opgroeien steeds vaker gepaard met uit de kast komen. Met een snelgroeiend aanbod aan ‘LGBTQ’-reeksen: maakt het plusteken in ‘Streamz’-nieuwkomer ‘Genera+ion’, te bekijken op Streamz, eigenlijk wel het verschil? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.

0 reacties

 1. Steeds meer werkgevers delen een winstpremie van zo’n 900 euro met hun werknemers: kom jij ook in aanmerking?
  Jobat

  Steeds meer werkgevers delen een winstpre­mie van zo’n 900 euro met hun werknemers: kom jij ook in aanmerking?

  De winstpremie blaast dit jaar vijf kaarsjes uit. Concreet kunnen werkgevers via deze premie hun medewerkers laten delen in de winst van het voorafgaande boekjaar. HR-dienstverlener SD Worx berekende dat in de eerste zeven maanden van 2022 meer werknemers van zo’n premie genoten dan vorig jaar. Hoe weet je of je daarvoor in aanmerking komt? En hoe werkt dat precies? Jobat.be schept duidelijkheid.
 2. Opvallende bekentenis in ‘De allerslimste mens’: Erik Van Looy is niet langer samen met topmodel Ingrid Parewijck
  Play
  TV
  4

  Opvallende bekentenis in ‘De allerslim­ste mens’: Erik Van Looy is niet langer samen met topmodel Ingrid Parewijck

  “We zijn niet meer samen.” Meer dan die vijf woorden kon of wilde Erik Van Looy (60) niet kwijt over de breuk met zijn vriendin Ingrid Parewijck in ‘De allerslimste mens’. Bijna een jaar geleden, op 18 oktober, gaf de quizmaster in ‘De slimste mens’ toe dat hij (opnieuw) samen was met het inmiddels 43-jarige topmodel. De (nieuwe) breuk was hét verrassende showbizznieuws in zowat de allerstrafste aflevering van dit seizoen. Bart Cannaerts was zoals de Mannschaft in het voetbal. Scoren in de laatste seconden en vervolgens winnen. Alweer.
 1. RECENSIE. ‘Thai Cave Rescue’: “We blijken een sucker te zijn voor een melodramatisch vriendenverhaal”
  PREMIUM
  TV
  1

  RECENSIE. ‘Thai Cave Rescue’: “We blijken een sucker te zijn voor een melodrama­tisch vrienden­ver­haal”

  Vorig jaar kwam Disney+ met de docu ‘The Rescue’ op de proppen over de wereldberoemde reddingsactie van de twaalf voetballertjes (en hun trainer) uit de ondergelopen grot in Thailand. Het was daarbij tevergeefs zoeken naar interviews met de bewuste jonkies en hun families. Reden? Concurrent Netflix had de rechten op hun overlevingsverhaal afgekocht om er zelf een miniserie uit te puren. Eén die u vanaf nu zonder limieten op het desbetreffende platform kunt bingen. Of u dat ook moet doen? Evelien Delgouffe zoekt het in onze ‘Kijkgids’ voor u uit.