Euphoria
Volledig scherm
Euphoria © HLN

RECENSIE. ‘Euphoria 2’: “Een bedwelmende, prachtige tweede ronde”

TVCinematografisch verbluffend en thematisch hartverscheurend. Seizoen één van ’Euphoria’ groeide uit tot één van de meest gevierde Gen Z-dramareeksen op HBO, die met haar rauwe, taboedoorbrekende karakter doeltreffend onder de huid van z’n publiek wist te kruipen. Of het vervolg u tweeënhalf jaar later nog even high kan krijgen? Evelien Delgouffe zoekt het in onze ‘Kijkgids’ voor u uit.

1 reactie

 • Dirk Van den Bogaert

  3 maanden geleden
  Ze doen zo hard hun best om te choqueren, wat trouwens ook niet erg goed lukt, dat het eerder saai wordt ipv dat er een "sterke serie" staat. Na drie afleveringen in het eerste seizoen heb ik het voor bekeken gehouden, wellicht definitief.
 1. ‘Huis gemaakt’ krijgt grote finaleweek met vier afleveringen op rij
  TV
  2

  ‘Huis gemaakt’ krijgt grote finaleweek met vier afleverin­gen op rij

  Het VTM-verbouwprogramma ‘Huis gemaakt’ raast richting finale. Volgende week woensdag weten we wie van de koppels de sleutels van hun eigen droomhuis in ontvangst neemt. Om de laatste emoties op de voet te kunnen volgen, pakt VTM voor het eerst uit met een finaleweek van ‘Huis gemaakt’, met wel vier afleveringen op rij, van maandag tot en met donderdag, telkens omstreeks 20.35 uur, onmiddellijk na afloop van ‘Familie’.