Dieter Coppens en Siska Schoeters zijn de gezichten van het gloednieuwe 'De Wonderjaren', een programma rond opvoeding in de breedste zin van het woord.
Volledig scherm
PREMIUM
Dieter Coppens en Siska Schoeters zijn de gezichten van het gloednieuwe 'De Wonderjaren', een programma rond opvoeding in de breedste zin van het woord. © Eén

RECENSIE. ‘De Wonderjaren’: “Houterige filmpjes en geforceerde moppen”

TVOnze tv-recensenten laten hun kritische blik vallen op elk nieuw programma. Meteen na uitzending lees je hier hun mening. Vandaag bekijkt Bram De Brabander ‘De Wonderjaren’, een entertainmentprogramma met Dieter Coppens (43) en Siska Schoeters (38) over opvoeding in de breedste zin van het woord. De eerste aflevering bevatte een sterke getuigenis over een tienermeisje met anorexia nervosa, maar de andere items konden onze recensent minder overtuigen. “‘De Wonderjaren’ toonde ook aan dat het samenzetten van twee charismatische tv-figuren geen garantie is voor chemie op het scherm.”

3 reacties

 • willy opdebeeck

  2 maanden geleden
  Dat twee 'charismatische' tv-figuren geen garantie zijn voor chemie op het scherm, kon je zo gemakkelijk voorspellen. Vooral S. S. heeft nog nooit potten gebroken op tv ! Gebrek aan kwaliteit en inhoud !
 • DANNY WITTEVRONGEL

  2 maanden geleden
  Programma's als dit rijzen als paddestoelen uit de grond. Welke meerwaarde ze hebben is een andere vraag? Eén antwoord : géén.
 • DIRK RASSCHAERT

  2 maanden geleden
  Ggoeie commentaar maar in mijn geval schoot mijn moeder niet enkel uit haar sloffen, die kwamen mij soms zelfs achterna !!
 1. Staf Coppens onthult zijn échte naam
  Play
  camping coppens

  Staf Coppens onthult zijn échte naam

 2. Zo beleefde politie vorige zomer rellen op strand Blankenber­ge
  Play
  Helden van Hier

  Zo beleefde politie vorige zomer rellen op strand Blankenber­ge