Gert Verhulst
Volledig scherm
PREMIUM
Gert Verhulst © VIER/Fotomontage HLN

RECENSIE. ‘De Verhulstjes’: “Volgende keer graag wat meer peper en zout”

TVOnze tv-recensent Jelle Brans laat zijn kritische blik vallen op elk nieuw programma. Meteen na uitzending lees je hier z’n mening in ‘Gezien’. Vandaag: ‘De Verhulstjes’, een docusoap à la ‘De Pfaffs’ waarin Gert Verhulst en gezin worden gevolgd in hun doordeweekse doen. Geen slechte poging, al mankeerde er tijdens de eerste aflevering nog wat peper en zout: “We zagen hoe Gert in z’n bed lag te sudderen. Een sudoku invulde. Zich afvroeg of er nog krabsalade in huis was. En deed alsof hij zich ergerde aan alles.”

17 reacties

 • marie-rose van der haeghen

  1 week geleden
  Wat staat die winkelkar daar in de living te doen ?
 • Leen Demeyer

  2 weken geleden
  Carmen, heb jij een probleem met andere meningen? Het is een beetje gemakkelijk om dit af te doen als jaloezie toch? Wees tolerant aub als een andere een keer keek en dit niks vond. OK?
 • Alexa Grieken

  2 weken geleden
  Zeer hoogstaande televisie, echt top. Arm Vlaanderen...
 • jean witse

  2 weken geleden
  Na corona , zal er een tsunami komen van zulke programmas . Reality soaps is de toekomst. Met cameras op elke hoek van de straat en cameradrones en webcams op al je smartphones , tablets en gelijkaardige toestellen , kun je binnenkort niet meer aan je kont krabben of het staat op facebook en andere media. Bunker in je tuin bouwen en daar inkruipen voor een paar uur per dag om nog privacy te hebben.
 • Carmen De Gussem

  2 weken geleden
  Wat zijn ze de meeste terug negatief! Waarom kijkt men dan... , om kritiek te kunnen geven?Dat groene beest hé. Gert heeft het heel ver geschopt en toen hij begon in 1989 was het echt een gok of Samson en Gert wel succesvol zou zijn. Wat uit de aflevering blijkt is dat niemand naast zijn schoenen loopt , mevr. Verhulst is een lieve dame en ook de kinderen zijn niet verwaand.
 1. RECENSIE. ‘Junior Bake Off’: “Een straaltje zonneschijn op koude avond”
  PREMIUM
  TV

  RECENSIE. ‘Junior Bake Off’: “Een straaltje zonne­schijn op koude avond”

  Onze tv-recensent Jelle Brans laat zijn kritische blik vallen op elk nieuw programma. Meteen na uitzending lees je z’n mening in ‘Gezien’. Vandaag: ‘Junior Bake Off’ (VIER), een spin-off van het geliefde programma voor amateurbakkers, met een hilarische Jeroom in een glansrol als presentator. Zoals toen Eleonore (10) een taart in de vorm van haar lievelingsdier maakte: “Een lama, zie ik. Ik heb op vakantie ook ooit eens op een lama gezeten. Sabrina Lama heette ze, het was een Duitse toeriste.”
 1. Miss België Celine Van Ouytsel verklapt welk gênante situatie vermeden werd door haar val bij de verkiezingsshow
  Play

  Miss België Celine Van Ouytsel verklapt welk gênante situatie vermeden werd door haar val bij de verkie­zings­show

 2. Wat als de vonk uit de relatie is? Dina Tersago geeft tips Missie Callcenter

  Wat als de vonk uit de relatie is? Dina Tersago geeft tips