Boer William.
Volledig scherm
PREMIUM
Boer William. © VTM

RECENSIE. ‘Boer zkt Vrouw: Blind Verliefd’: “Fysieke aantrekking is cruciaal, wat de experts ook mogen zeggen”

TVOnze tv-recensenten laten hun kritische blik vallen op elk nieuw programma. Meteen na uitzending lees je hier hun mening. Vandaag bekijkt Bram De Brabander ‘Boer zkt Vrouw: Blind Verliefd’, waarin opnieuw vijf landbouwers op zoek gaan naar de ware, al zijn ze dit keer voorlopig onherkenbaar. “Regelmatig onder de douche staan bleek een grote verdienste. ‘Als hij naar ons komt, is hij altijd gewassen’, verzekerden de buren van geitenboer Garry.” 

2 reacties

 • Alain Van Damme

  6 maanden geleden
  Van geen hout pijlen meer weten te maken...
 • Peter Van Dam

  6 maanden geleden
  Fysieke aantrekking is cruciaal? Nee, het is iets waar velen zich door laten verblinden helaas. Wat ben je met een mooi kadootje en een mooie strik en mooie verpakking als het uiteindelijk een lege doos blijkt te zijn? Wanneer gaan mensen nu eens beseffen dat niet al wat blinkt goud is?
 1. Michaël Van Droogenbroeck onderzoekt gevolgen coronacrisis in 'Op slot’: “Ik heb de meest uiteenlopende emoties gezien”
  TV

  Michaël Van Droogen­broeck onderzoekt gevolgen coronacri­sis in 'Op slot’: “Ik heb de meest uiteenlo­pen­de emoties gezien”

  In de driedelige reeks ‘Op slot’ onderzoekt journalist Michaël Van Droogenbroeck (43) de maatschappelijke gevolgen van de coronacrisis in ons land. Dat doet hij door middel van getuigenissen van ondernemers en politici. “Ik heb er bewust voor gekozen om niet de klemtoon te leggen op hoe de gezondheidscrisis werd aangepakt, maar wel te focussen op de economische gevolgen van de maatregelen.”
 2. Stevige uitbreiding terugbetaling anticonceptiva sinds vorig jaar: bij deze mutualiteiten krijg je nóg meer terug
  Spaargids.be

  Stevige uitbrei­ding terugbeta­ling anticoncep­ti­va sinds vorig jaar: bij deze mutualitei­ten krijg je nóg meer terug

  Voorbehoedsmiddelen beschermen je gezondheid en dragen bij tot je gemoedsrust. De federale overheid heeft daarom de terugbetaling voor anticonceptiva vorig jaar stevig uitgebreid. Onder meer de pil en het spiraaltje zijn op die manier gratis voor vrouwen tot 25 jaar, terwijl iedereen op een volledige terugbetaling van de morning-afterpil kan rekenen. Maar hoe zit het met andere voorbehoedsmiddelen, en hoe doorslaggevend is de keuze van je mutualiteit? Spaargids.be zoekt het uit.