Boer William.
Volledig scherm
PREMIUM
Boer William. © VTM

RECENSIE. ‘Boer zkt Vrouw: Blind Verliefd’: “Fysieke aantrekking is cruciaal, wat de experts ook mogen zeggen”

TVOnze tv-recensenten laten hun kritische blik vallen op elk nieuw programma. Meteen na uitzending lees je hier hun mening. Vandaag bekijkt Bram De Brabander ‘Boer zkt Vrouw: Blind Verliefd’, waarin opnieuw vijf landbouwers op zoek gaan naar de ware, al zijn ze dit keer voorlopig onherkenbaar. “Regelmatig onder de douche staan bleek een grote verdienste. ‘Als hij naar ons komt, is hij altijd gewassen’, verzekerden de buren van geitenboer Garry.” 

2 reacties

 • Alain Van Damme

  1 jaar geleden
  Van geen hout pijlen meer weten te maken...
 • Peter Van Dam

  2 jaar geleden
  Fysieke aantrekking is cruciaal? Nee, het is iets waar velen zich door laten verblinden helaas. Wat ben je met een mooi kadootje en een mooie strik en mooie verpakking als het uiteindelijk een lege doos blijkt te zijn? Wanneer gaan mensen nu eens beseffen dat niet al wat blinkt goud is?
 1. Stijgt de hartslag van Shania Gooris tijdens een apéro met Frances Lefebure in ‘Ons DNA’? “Heel irritant”
  Play
  TV

  KIJK. Stijgt de hartslag van Shania Gooris tijdens een apéro met Frances Lefebure in ‘Ons DNA’? “Heel irritant”

  Een gezellige apéro en je hartslag. Het heeft voor mensen met misofonie (overgevoeligheid voor specifieke geluiden zoals bijvoorbeeld eetgeluiden) een duidelijk verband. Kraak-, slik- en slurpgeluiden garanderen vaak een verhoogde hartslag. Of je misofonie hebt, zou te lezen zijn in je DNA, zoals bij Shania Gooris (22). Frances Lefebure (34) neemt in ‘Ons DNA’ de proef op de som en nodigt haar uit voor een ietwat vreemde aperitief. “Wat al deze hapjes gemeen hebben, is dat ze heel veel lawaai maken als je ze opeet”, vertelt ze, zoals je kan zien in het fragment hierboven. “Tijdens het aperitief doe ik mijn uiterste best om te slurpen, smakken en alles goed te laten kraken tussen mijn tanden.”
 2. RECENSIE. ‘The Patient’: “Een kuitenbijter, maar tenminste anders dan alle seriemoordenaarshows die u recent zag”
  PREMIUM
  TV

  RECENSIE. ‘The Patient’: “Een kuitenbij­ter, maar tenminste anders dan alle seriemoor­de­naar­shows die u recent zag”

  De meest zielige man op uw kijkbuis wordt dezer dagen vertolkt door Steve Carell. De acteur die vooral bekend is voor z’n komische rollen in onder meer ‘The Office’ en ‘Evan Almighty’ speelt in ‘The Patient’ een Joodse therapeut die worstelt met het orthodoxe geloof van z’n zoon, rouwt om z’n zopas overleden vrouw en daarbovenop ook nog eens ontvoerd wordt door een patiënt die een seriemoordenaar blijkt te zijn, maar daarvan af wil. Of deze nerveuze thrillerreeks op Disney+ ook zo therapeutisch is dat het een doorbraak in het controversiële seriemoordenaar-genre kan forceren? Evelien Delgouffe zoekt het in onze ‘Kijkgids’ voor u uit.