REALITYCHECK. Diaz en Presley.
Volledig scherm
REALITYCHECK. Diaz en Presley. © RV

REALITYCHECK. Zoveel haalde Diaz op voor het goede doel en dit denkt Presley over Donna en Nico in ‘Temptation Island: Love or Leave’

TV‘Temptation’, ‘Ex On The Beach’ of ‘Love Island’: het zijn pleasures waar wij ons helemaal niet guilty over voelen. En omdat wij u van hetzelfde verdenken, houden wij u elke vrijdag op de hoogte van het reilen en zeilen in de realitywereld. Nieuwe liefdes, ruzies of andere capriolen van (voormalige) tv-figuren: u komt het hier allemaal te weten.

0 reacties

  1. KIJK. ‘Security Checkers’ proberen dicht bij Taylor Swift te komen op de MTV EMA’s: “Dit is niet normaal”
    Play
    TV

    ‘Security Checkers’ proberen dicht bij Taylor Swift te komen op de MTV EMA’s: “Dit is niet normaal”

    Arno en Gerben van ‘Security Checkers' bevinden zich in Düsseldorf, waar de MTV Europe Music Awards worden uitgereikt. Hun doel? Zo dicht mogelijk bij Taylor Swift te komen. Alleen wordt dat geen makkelijke opdracht, zoals uit de beelden hierboven blijkt. “Er is letterlijk overal security. Aan de ingang van het domein, aan de ticketscan, aan de metaaldetector … Het stopt niet”, klinkt het. “Zoveel security, da’s niet normaal.” Maar de jongens hebben alvast een oplossing bedacht: “We gaan doen waar we het beste in zijn: ons proberen binnen ‘lullen’.”