REALITYCHECK. 'Temptation Island: Love or Leave'-koppel ons Delphine en Bert, en Michael uit 'De Bachelorette'.
Volledig scherm
REALITYCHECK. 'Temptation Island: Love or Leave'-koppel ons Delphine en Bert, en Michael uit 'De Bachelorette'. © RV

REALITYCHECK. Ons Delphine en Bert vechten het uit en ‘De Bachelorette’-deelnemer Michael is van’t straat

TV‘Temptation’, ‘Ex On The Beach’ of ‘Love Island’: het zijn pleasures waar wij ons helemaal niet guilty over voelen. En omdat wij u van hetzelfde verdenken, houden wij u elke vrijdag op de hoogte van het reilen en zeilen in de realitywereld. Nieuwe liefdes, ruzies of andere capriolen van (voormalige) tv-figuren: u komt het hier allemaal te weten.

0 reacties

 1. Voor het eerst dit seizoen eindigt finale nog eens spannend op een 1-0 eindscore: Dit was 'De Slimste Mens’
  Play
  TV

  Voor het eerst dit seizoen eindigt finale nog eens spannend op een 1-0 eindscore: Dit was 'De Slimste Mens’

  Niks gemakkelijk strategisch laten zakken om dan de tegenstander in de finale uit te schakelen. Eindelijk was er nog eens een ‘good old’ finale waarbij een finalist welgeteld één seconde had om een goed antwoord te bedenken. En dat nog deed ook. Waardoor de onbekende Anthony Nti, een beloftevol regisseur én een leuke, grappige gast, concurrent en comedian Dena Vadhani weer naar de vergetelheid stuurde. Acteur Jeroen Perceval, opnieuw bijwijlen de flauwe plezante en lichtjes irritant, won.
 2. Klassiek spaarboekje bij grootbank? Dan verdubbelen je spaarcenten na… 636 jaar
  Spaargids.be

  Klassiek spaarboek­je bij grootbank? Dan verdubbe­len je spaarcen­ten na… 636 jaar

  De rente op onze spaarboekjes is al lang geen vetpot meer. Bij de wettelijke minimumrente voor gereglementeerde spaarrekeningen, die de meeste grootbanken hanteren, duurt het liefst 636 jaar vooraleer je spaarcenten verdubbelen. Wie kiest voor spaar- of beleggingsproducten met een hoger rendement, slaagt er mogelijk wel nog in om bij leven zijn kapitaal met 100% te zien aangroeien. Spaargids.be beschrijft hoe dat kan.