Dusty en Fabrizio.
Volledig scherm
Dusty en Fabrizio. © RV

REALITYCHECK. Dusty aan de beterhand en Fabrizio krijgt concurrentie uit onverwachte hoek

Realitycheck‘Temptation’, ‘Ex On The Beach’ of ‘Love Island’: het zijn pleasures waar wij ons helemaal niet guilty over voelen. En omdat wij u van hetzelfde verdenken, houden wij u elke vrijdag op de hoogte van het reilen en zeilen in de realitywereld. Nieuwe liefdes, ruzies of andere capriolen van (voormalige) tv-figuren: u komt het hier allemaal te weten.

0 reacties

 1. Ben jij de grootste veldritkenner? Speel mee met de Gouden Cross en maak kans op 5.000 euro
  Gouden Cross

  Ben jij de grootste veldritken­ner? Speel mee met de Gouden Cross en maak kans op 5.000 euro

  Op 2 oktober, gaat de Gouden Cross opnieuw van start. Na een jaar vol afgelastingen - door het alom gekende virus - moet het opnieuw een episch veldritseizoen worden. Welke renners zullen volgens jou goed scoren dit seizoen? Stel virtueel je droomploeg samen en maak kans op mooie prijzen, zoals 5.000 euro cash. We leggen uit hoe je een ploegje kan maken en hoe je punten scoort.
 2. Anouk Matton ‘reinigt’ haar huis met verbrande salie
  Play

  Anouk Matton ‘reinigt’ haar huis met verbrande salie

  Anouk Matton wordt wel vaker vergeleken met Paris Hilton. Nu heeft ze ook haar eigen realityreeks. De camera’s volgen mevrouw Dimitri Vegas, zelf ook een populaire DJ en businessvrouw, in haar dagelijkse leven, eerst hoogzwanger, daarna als mama van London. In ‘Anouk Matton Privé’ zien we haar zonder Instagram-filters. Hoe beleeft ze haar zwangerschap, en hoe combineert ze haar zaken met het leven als kersverse moeder? Desna en Senne bespreken de eerste aflevering met Anouk zelf.
 3. Welke BV’s duiken op in nieuwe seizoen van De Buurtpolitie?
  Play

  Welke BV’s duiken op in nieuwe seizoen van De Buurtpoli­tie? "Contracten zijn nog niet rond met alle acteurs"

  Goed nieuws voor de vele fans van De Buurtpolitie. Deze winter komt het populairste politiekorps van Vlaanderen opnieuw op tv. Door het succes van Lisa was het langer wachten op nieuwe afleveringen. Maar de kogel is nu door de kerk: er komt een veertiende seizoen, met veel oude bekenden, maar ook met een bekende Vlaming in elke aflevering. Wat vindt de cast daar zelf van? Wie keert terug? En wie niet? En welke BV’s duiken op? Jarne en Senne spreken in een nieuwe Showbits met actrice Ilse La Monaca, alias Brigitte Broeckx.