VTM
Volledig scherm
© VTM

Rappers, breakdancers en medibal: dit waren de opvallendste acts in ‘Belgium’s Got Talent’

TVMysterie, ambiance en verbijstering in laatste auditieaflevering van ‘Belgium’s Got Talent’. Hoewel er de afgelopen weken al talloze acts en talenten gepasseerd zijn, slagen sommigen erin de jury toch nog te verrassen. Dit waren de meest opvallende acts van de avond.

2 reacties

 • Francis Beckers

  2 maanden geleden
  Een totaal onkundige jury in een show waar niets klopt en kandidaten wat voorgelogen krijgen. Zelfs met 4 maal ja wordt men er achteraf gewoon uitgebonjourd. Men moest eens weten hoe deelnemers bedrogen worden. Pure schande.
 • martine severi

  2 maanden geleden
  Ben altijd grote fan geweest van Belgiums got talent. Maar dit is het eerste jaar dat het me niet interesseerde Ik vond de jury maar niks en de acts waren ook niet veel dus gestopt met kijken
 1. Stevige uitbreiding terugbetaling anticonceptiva sinds vorig jaar: bij deze mutualiteiten krijg je nóg meer terug
  Spaargids.be

  Stevige uitbrei­ding terugbeta­ling anticoncep­ti­va sinds vorig jaar: bij deze mutualitei­ten krijg je nóg meer terug

  Voorbehoedsmiddelen beschermen je gezondheid en dragen bij tot je gemoedsrust. De federale overheid heeft daarom de terugbetaling voor anticonceptiva vorig jaar stevig uitgebreid. Onder meer de pil en het spiraaltje zijn op die manier gratis voor vrouwen tot 25 jaar, terwijl iedereen op een volledige terugbetaling van de morning-afterpil kan rekenen. Maar hoe zit het met andere voorbehoedsmiddelen, en hoe doorslaggevend is de keuze van je mutualiteit? Spaargids.be zoekt het uit.
 2. Nina Derwael en Delphine van Saksen-Coburg tonen voor het eerst hun moves in ‘Dancing With The Stars’
  Play
  Showbizz
  5

  Nina Derwael en Delphine van Sak­sen-Co­burg tonen voor het eerst hun moves in ‘Dancing With The Stars’

  Vanavond start het derde seizoen van ‘Dancing With The Stars’ op Play4. De voorbije weken was er veel te doen rond de deelname van prinses Delphine - een royal op de dansvloer, kom dat tegen - maar ook Nina Derwael was een opvallende kandidate. Met haar achtergrond in het turnen zou zij vast mooi presteren op de dansvloer? In een eerste preview lichten beide dames al een tipje van de sluier op.