Raphaëlla nam een tweede keer deel aan 'Love Island', en bevestigde daarmee ook de relatiebreuk met Dante Vanzeir.
Volledig scherm
PREMIUM
Raphaëlla nam een tweede keer deel aan 'Love Island', en bevestigde daarmee ook de relatiebreuk met Dante Vanzeir. © Streamz

Raphaëlla blikt terug op haar ‘Love Island’-deelname: “Ik had écht tijd voor mezelf nodig”

TVVan een verrassing gesproken op ‘Love Island’, te bekijken op Streamz. Tussen de knappe singles die Casa Amor bevolkten, dook niemand minder dan Raphaëlla Deuringer (23) op. Tot dan gekend als de vriendin van profvoetballer Dante Vanzeir (24), en slechts enkele dagen op voorhand opgetrommeld om deel te nemen. “Ik wilde écht even mijn hoofd leegmaken, en ‘Love Island’ leek daarvoor de ideale plek.”

 1. Afscheid zonder Emmy-nominatie voor ‘Billie vs. Benjamin’ van Tim Van Aelst
  TV

  Afscheid zonder Em­my-nominatie voor ‘Billie vs. Benjamin’ van Tim Van Aelst

  Tim Van Aelst en Sofie Peeters, de drijvende krachten achter productiehuis Shelter, kunnen niet in perfecte schoonheid afscheid nemen. De deuren van hun productiehuis hebben ze inmiddels definitief achter zich dichtgeslagen, maar zopas kregen ze de melding dat hun ultieme tragikomische Streamz-serie ‘Billie vs. Benjamin’ geen nominatie heeft gekregen voor de International Emmy Awards, zowat de meest prestigieuze tv-prijs ter wereld.
 2. De galante Franse dief is terug: Netflix lost eerste veelbelovende beelden van ‘Lupin: part 3'
  Play
  TV

  De galante Franse dief is terug: Netflix lost eerste veelbelo­ven­de beelden van ‘Lupin: part 3'

  Netflix heeft een eerste trailer van het derde seizoen van de populaire Franse Netflixserie ‘Lupin’ gelost. De reeks draait rond Assane Diop (gespeeld door Omar Sy), een man die ontdekt dat zijn vader onschuldig in de gevangenis zat én hem wil wreken, met alle gevolgen van dien. “Ik heb wraak genomen voor mijn vader. Ik wilde in het duister blijven, maar moest terugkeren in het licht. En kijk nu hoe ik verdwijn", klinkt het alvast erg mysterieus.