Rani De Coninck in de bres voor De Pauw: “Bart is al aan schandpaal genageld voor het proces”

“Ik ken Bart al heel lang en heb nooit problemen met hem gehad.”  Radiopresentatrice Rani De Coninck (51) heeft het in ‘De Cooke & Verhulst Show’ opgenomen voor televisiemaker Bart De Pauw. “Het is jammer dat je al veroordeeld wordt voor het proces wanneer je bekend bent.”

91 reacties

 • janine imschoot-boyer

  7 dagen geleden
  ik ben akkoord met Rani. Niemand durft het hardop te zeggen maar heel veel mensen denken er ook zo over. Dit kan nooit een eerlijk proces worden. Het verdict was al gevallen voor het proces ooit begonnen was. Wat hij ook gedaan heeft. Ik heb zelfs heel lang gedacht dat Bart de pauw een project en programma aan het maken was over hoe snel mensen een (voor)oordeel hebben. de film The wave was ook een project over hoe snel mensen veranderen als de situatie daar is.
 • Marc Uytdewilgen

  7 dagen geleden
  Eerst met plezier de spelletjes meespelen en daarna hulproepen. .Je zou het kunnen vergelijken met vrouwen die een geschenk aan hun baas aanbieden, maar daarna een klacht wegens diefstal door de ontvanger bij de politie neerleggen! Maaike Cafmeyer. je stond vroeger hoog bij mij aangeschreven (ben ook een West-Vlaming) +9 op de schaal van 10; nu vind ik je een ''sencuur''!
 • Leopold Vanhoof

  1 week geleden
  Erg moedig van Rani De Coninck. Topwijf of mag dat niet meer worden gezegd?
 • Ellen Quasten

  1 week geleden
  Top Rani, Als er 3 bv”s zijn waarbij op sociale media filmpjes rondgaan die veel erger zijn dan wat woorden en die personen blijven de steun krijgen en blijven zelfs dagelijks op tv te zien. Toch niet echt normaal dat je zo een filmpjes maakt. Dat is veel erger dan dit toneelstuk. Sommige mensen mogen alles en anderen niets
 • Dick DECOCK

  1 week geleden
  Makkelijk stalker verdedigen als het jezelf of iemand van je familie niet overkomt, en zeker vanuit een machtpositie als werkgever
 1. Erik was zes keer bijna dood en kandidaat zorgt voor topscore: dit was aflevering twee van ‘De Slimste Mens’
  Play
  TV
  8

  Erik was zes keer bijna dood en kandidaat zorgt voor topscore: dit was aflevering twee van ‘De Slimste Mens’

  Het ticket voor een derde aflevering in ‘De Slimste Mens ter Wereld’ lag zomaar voor het grijpen, maar een compleet blokkerende Niels Destadsbader verprutste zijn finale hopeloos. Het kostte hem dan ook even om de nederlaag door te slikken. Voordien was nieuwkomer Wiam, de Antwerpse internet-sensatie, duidelijk veel te sterk voor haar tegenstanders. Ze haalde haast moeiteloos de derde hoogste Slimste Mens-score ooit.
 2. Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdiefstal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro
  Livios

  Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdief­stal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro

  Zit jij momenteel middenin een bouw- of groot renovatieproject? Dan kan je je werf maar beter goed beveiligen en verzekeren, want de gemiddelde schade bij een werfdiefstal bedraagt zo’n 30.000 euro volgens Federale Verzekering. Bovendien zien ze de diefstal van boilers, verwarmingsketels en nieuwe keukens al enkele jaren sterk toenemen. Bouwmachines en -gereedschap zijn dan weer minder in trek. Wat kan je doen om een werfdiefstal te vermijden? Bouwsite Livios zocht het uit.