De formule blijft grotendeels gelijk, al wordt Peter Van de Veire bijgestaan door bekende Vlamingen om de bordjes om te draaien.
Volledig scherm
PREMIUM
De formule blijft grotendeels gelijk, al wordt Peter Van de Veire bijgestaan door bekende Vlamingen om de bordjes om te draaien. © Vier

'Rad Van Fortuin' komt terug met Peter Van de Veire als presentator: "Als ik een malle pruik kan opzetten, ga ik het niet laten"

TVPeter Van de Veire ziet op zijn 48e een kinderdroom in vervulling gaan. De presentator wordt de nieuwe gastheer van 'Het rad', de reïncarnatie van het legendarische 'Rad van fortuin' op VIER. "Het moet meer worden dan een tv-spelletje. Als ik een malle pruik kan opzetten, ga ik het niet laten." Hij legt uit wat er blijft, wat zal veranderen én krijgt tips van Bart Kaëll en Luc Appermont.

17 reacties

 • karina de smet

  2 jaar geleden
  Ik vind het heel leuk nog eens ontspanning in deze moeilijke tijd. En Peter jij doet dat heel goed , dikke proficiat!
 • Chris Marien

  3 jaar geleden
  Gene fan van , is al eens mislukt als presentator
 • Frank Pierco

  3 jaar geleden
  Yeeej, dat is precies waar we met z'n allen op zaten te wachten! Nee, niet echt. Het succes van sommige programma's vroeger, zat hem erin dat quasi iedereen keek. Er was immers vrij weinig keuze. En televisie was het enige medium, naast radio en een boek of de krant lezen. Vandaag is het medialandschap veel meer versnipperd.
 • ASylvie Reygel

  3 jaar geleden
  Waarom niet gewoon terug luc appermont? Goeie ouwe tijden anders is het toch niet hetzelfde
 • Hendrik Weckseler

  3 jaar geleden
  Zal weer floppen enkele jaren geleden is dat ook gebeurd op vtm toen ze het probeerde dat lokt geen kijkers meer trouwens een goeie presentator hebben ze dus blijkbaar ook niet gevonden presenteren is een kunst en Appermont had dat grootaerts ook in now or never en multimillionaire maar deze kerel kan nog niet presenteren op de radio wat gaat die doen bij zo een programma
 1. Tweede aflevering van 'The Last of Us' breekt record: “De grootste kijkersgroei ooit in de geschiedenis van HBO”
  TV

  Tweede aflevering van 'The Last of Us' breekt record: “De grootste kijkers­groei ooit in de geschiede­nis van HBO”

  “Dit is bij uitstek de beste adaptatie van een videogame ooit gemaakt.” De hele wereld is in de ban van de gloednieuwe HBO-reeks ‘The Last of Us’, met ‘Game of Thrones’-sterren Pedro Pascal en Bella Ramsey in de hoofdrol. De eerste twee episodes zijn nog maar net gelost en breken al massaal records. Zo kende de pilootaflevering de op één na beste première in meer dan tien jaar tijd van HBO. En de tweede aflevering doet het nog beter: de kijkcijfers stegen met maar liefst 22%. Volgens het netwerk is dat “de grootste kijkersgroei ooit.”
 2. Hetze rond ‘Squid Game’-reality blijft duren: “Gemartelde deelnemers overwegen rechtszaak en duo dat seks had moest spel verlaten”
  TV

  Hetze rond ‘Squid Ga­me’-reality blijft duren: “Gemartelde deelnemers overwegen rechtszaak en duo dat seks had moest spel verlaten”

  Er blijven bij Britse media horrorverhalen binnenstromen over de opnames van een realityreeks die gebaseerd is op de populaire serie ‘Squid Game’. Volgens Daily Mail overweegt een tiental deelnemers zelfs klacht in te dienen tegen streamingdienst Netflix, die het tv-spel produceert. De kandidaten zeggen “als beesten behandeld te zijn” op de set. Bovendien beweert de Britse krant dat een duo het spel moest verlaten nadat bleek dat ze de lakens hadden gedeeld in het hotel waarin de kandidaten verbleven.
 1. Het wordt Alex Agnew te veel in ‘James The Musical’: “Voor mijn vader was ik één grote ontgoocheling: ik deugde nergens voor”
  PREMIUM
  TV

  Het wordt Alex Agnew te veel in ‘James The Musical’: “Voor mijn vader was ik één grote ontgooche­ling: ik deugde nergens voor”

  De grootste ‘fear factor’ van Alex Agnew (50)? “Een musical over mijn leven”, zegt hij vanavond aan het begin van zíjn ‘James De Musical’. Daarin krijgen we een totaal andere kant van de stoere stand-upcomedian te zien. De ruwe bolster werd gepest op school en had een complexe relatie met zijn oerstrenge Britse vader. Het zorgt tot driemaal toe voor tranen. “In Engeland had ik een halfbroer en twee halfzussen. Díé zoon vond hij geslaagd.”
 2. “Ze sloegen met hun hoofd tegen de spijlen van hun bedje”: deze drieling werd het slachtoffer van een sinister onderzoek
  PREMIUM
  TV

  “Ze sloegen met hun hoofd tegen de spijlen van hun bedje”: deze drieling werd het slachtof­fer van een sinister onderzoek

  Het zal je maar overkomen: toen Bobby Shafran op straat werd aangesproken als ‘Eddy’, bleek hij plots een tweelingbroer te hebben. Hun hartverwarmende verhaal haalde alle kranten, waarop een dérde persoon zich kwam melden. Een drieling met exact hetzelfde DNA, maar ze kenden elkaar van toeten noch blazen. Ze bleken het slachtoffer van een schimmig onderzoek, dat zo bizar was dat Netflix er de docu ‘Three Identical Strangers’ over maakte. “De officiële resultaten mogen niet vrijgegeven worden voor... 2066.”