Johan Sabbe
procureur

programma : De Procureurs 

Maart 2020
Volledig scherm
PREMIUM
Johan Sabbe procureur programma : De Procureurs Maart 2020 © Kristof Ghyselinck

Procureur Johan Sabbe zorgt dat gerechtigheid niet in quarantaine wordt geplaatst: “Thuiswerk? Wij moeten om de haverklap op kantoor een papierberg gaan ophalen”

TVAangewezen zijn op papieren dossiers terwijl heel de wereld digitaal werken ontdekt. Nieuwe vormen van criminaliteit die de kop opsteken. Corona stelt ook justitie voor problemen en het ergste moet nog komen, vreest Johan Sabbe (60), de procureur uit het VIER-programma ‘Het Parket’ van Eric Goens. “Onze achterstand gaat nóg vergroten en we zullen het met minder middelen moeten doen.”

0 reacties

  1. Van Sinan Bolat over Deniz Undav tot Christian Kouamé: deze spelers scoorden afgelopen weekend het best in de Gouden 11
    Gouden 11
    2

    Van Sinan Bolat over Deniz Undav tot Christian Kouamé: deze spelers scoorden afgelopen weekend het best in de Gouden 11

    Dit weekend blonken verschillende spelers uit in de Jupiler Pro League. Zo hield Sinan Bolat de nul in de topper tegen Racing Genk, ontpopte Deniz Undav zich andermaal tot seizoensrevelatie bij leider Union en liet Christian Kouamé de netten trillen tegen rode lantaarn Beerschot. Welke spelers staan er nog in de de Gouden 11 van de week? Een overzicht.