Zeemeermin
Volledig scherm
Zeemeermin © VTM

PREVIEW. Zeemeermin maakt er een knallend feestje van in ‘The Masked Singer’

TVOok vanavond nemen de ‘Masked Singers' het opnieuw tegen elkaar op in een wervelende show. Het optreden van Zeemeermin belooft alvast veel goeds. 

0 reacties

 1. Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwatchers kijken vooruit
  Gouden 11
  4

  Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwat­chers kijken vooruit

  De Jupiler Pro League is weer volop bezig en dat betekent dat ook de Gouden 11 terug is. Speel mee met onze sportgame en bewijs dat jij het meeste weet over het Belgische voetbal. Tijdens de eerste zes speeldagen zijn er nog geen prijzen te winnen, omdat de transferperiode nog bezig is. Maar je kunt wel al volop sleutelen aan jouw team. Wij vroegen aan drie van onze clubwatchers wie we in de gaten moeten houden.
 2. Tv, internet, mobiel én vaste lijn voor 48 euro per maand: dit zijn de goedkoopste telecombundels
  Mijntelco

  Tv, internet, mobiel én vaste lijn voor 48 euro per maand: dit zijn de goedkoop­ste telecombun­dels

  64 procent van de Belgen heeft een telecombundel. De meesten kiezen voor een bundel die zowel vast internet, vaste telefonie, televisie en mobiele diensten omvat. Dat blijkt uit het meest recente cijferrapport van telecomwaakhond BIPT. Welke ‘4-play bundel’ is het goedkoopst? En welke bundel neem je best als je geen nood hebt aan televisie of vaste lijn? Mijntelco.be zoekt het uit.
 3. Julie Vermeire probeert samen met vriend onder te duiken in ‘Klopjacht Celebs’: “Ik had stress, en Laurins bedacht codewoorden”
  Play
  TV

  Julie Vermeire probeert samen met vriend onder te duiken in ‘Klopjacht Celebs’: “Ik had stress, en Laurins bedacht codewoor­den”

  Vanaf vandaag op GoPlay: ‘Klopjacht Celebs’, waarin twee bekende duo’s proberen om onder de radar te blijven. Sociale mediasterren Jonatan Medart en Elodie Gabias proberen, net als Julie Vermeire en haar vriend Laurins Dursin, om uit de handen te blijven van de speurders. “Gelukkig had ik mijn lief bij. Hij had z’n huiswerk enorm goed gemaakt”, lacht Julie.
 1. Durven de BV’s een piercing laten zetten? “Hoe ga ik dit thuis uitleggen?”
  Play
  TV
  3

  Durven de BV’s een piercing laten zetten? “Hoe ga ik dit thuis uitleggen?”

  In het VTM-programma ‘Waarheid, durven of doen’ staan de BV’s vanavond voor een waar dilemma. ‘Huis gemaakt’-jurylid Hadisa Suleyman (33), radiopresentator Tom De Cock (38), topchef Wout Bru (53) en stand-upcomedian Amelie Albrecht (29) gaan allemaal voluit voor de winst. Maar er wacht hen nog één uitdaging. Durven ze een piercing te laten zetten? “Ik heb iets tegen naalden. Ik had al schrik bij die vaccins", vertelt Amelie.