"Het huis straalt warmte uit, maar doet door het hout ook wel aan een Zwitserse chalet denken", vindt Peter Van de Veire, die 'Big Brother' samen met de Nederlandse Geraldine Kemper presenteert.
Volledig scherm
PREMIUM
"Het huis straalt warmte uit, maar doet door het hout ook wel aan een Zwitserse chalet denken", vindt Peter Van de Veire, die 'Big Brother' samen met de Nederlandse Geraldine Kemper presenteert. © Foto: Michel Schnater

Presentator Peter Van de Veire toont het nieuwe ‘Big Brother’-huis: "Niemand zal veilig zijn voor de 115 camera's, ook niet op het toilet"

TVNog een likje verf, het beddengoed opleggen en de keukenkasten vullen. En dan is het nieuwe 'Big Brother'-huis klaar voor acht Vlaamse en Nederlandse kandidaten, die zich honderd dagen lang laten opsluiten. De oer-realityreeks start bij VIER pas op 4 januari.  Copresentator Peter Van de Veire (49) geeft ons een rondleiding door het huis en toont alle nieuwigheden: "Ja, we gaan ook in de douches en op het toilet filmen.” En dan zijn er ook nog de coronamaatregelen.

18 reacties

 • Norman Hardy

  3 maanden geleden
  In plaats van BB volg ik Boerenste Buiten op PlattelandsTV. Die tractors van bijvoorbeeld Fendt en Massey Gerguson zijn echt stoer, geen fake, veel sexiër dan die dellen en mietjes van BB.
 • Francois Jonckheere

  3 maanden geleden
  Met de ervaring van de presentator kunnen alle deelnemers op beide oren slapen. Zij zullen allen langs hun schoonste kant in beeld komen vermoed ik.
 • jan gorissen

  3 maanden geleden
  We gaan nogal ‘sterren’ zien! Als ze maar hun kousen aan houden als ze aan hun ‘trekken’ komen. 
 • patrick feyen

  3 maanden geleden
  Net zoals op het internet :)
 • Kristel Vuerstaek

  3 maanden geleden
  Presenteren in uw bloot gat zeker ???  Camera's genoeg alleszins !!!!
 1. Binnenkijken in het huis van Christoff: "Het eerste wat ik kocht was die koffer van Vuitton"
  Play

  Binnenkij­ken in het huis van Christoff: "Het eerste wat ik kocht was die koffer van Vuitton"

 2. 119 artiesten treden op tijdens 24 UUR LIVE in het Sportpaleis
  Play

  119 artiesten treden op tijdens 24 UUR LIVE in het Sportpa­leis