Ben Crabbé presenteert 'Blokken' in een lege studio, waar de kandidaten op schermen te zien zijn.
Volledig scherm
PREMIUM
Ben Crabbé presenteert 'Blokken' in een lege studio, waar de kandidaten op schermen te zien zijn. © VRT

"Praten tegen twee tv-schermen: het is even wennen": Ben Crabbé presenteert ‘Blokken’ in een lege studio

TVGoed nieuws voor de vele fans van 'Blokken'. Hun favoriete vooravondspelletje blijft ook in coronatijden lopen op Eén, al zeker tot eind juni. Weliswaar in een aangepaste versie. Voortaan geen spelers en publiek meer in de 'Blokken'-studio. Ben Crabbé (57) is wel present, maar hij moet praten tegen twee beeldschermen. "Leuk is anders, maar nood breekt wet", aldus de presentator.

7 reacties

 • Hugo Van Meirvenne

  1 jaar geleden
  Voor mij mag het zo blijven, hij verteld geen flauwe moppen meer en hij zingt (?) niet meer. Houden zo, Ben.
 • Ivo Vangeel

  1 jaar geleden
  Vaste kijker van Blokken.Aan presentator Ben zal het niet liggen.Die blijft met de jaren evengoed.Maar gebrek aan publiek,en de deelnemers in hun kot,zorgen voor minder sfeer,zeg maar leven in de brouwerij!Maar blijven gaan is het motto!
 • Steven De Baerdemaeker

  1 jaar geleden
  Had iets beter opgelost kunnen worden, via Picture in Picture, zonder een volledige studio weergave te moeten doen. Had hen 2 tv's bespaard :)
 • Dirk De Weert

  1 jaar geleden
  Zeer goede oplossing! Dank u Ben en zijn team om altijd present te zijn voor de trouwe fans.
 • Agnes Meyer

  1 jaar geleden
  Goed gedaan Blokken, Bravo Ben, Op sommige andere zenders zijn er niet eens ondertitels bij hun topprogramma's onder het mom van zieken...alsof er geen freelancers bestaan. Good old VRT lost het wel op...waar een wil is,is een weg... De wil komt wel eerst... Blokken verdient zijn succes!
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).