Kristof Ghyselinck
Volledig scherm
PREMIUM
© Kristof Ghyselinck

‘Posterboy professor’ Stijn Baert uit ‘Blind Gesprongen’: “Mensen moeten zich vaker afvragen waar ze gelukkig van worden”

TVDe bekende arbeidsexpert Stijn Baert (38) is voortaan ook jobcoach. Dat is althans zijn rol in het VTM-programma ‘Blind Gesprongen’: “Respect voor Jessica, Senne en de andere kandidaten, want wat zij doen is toch een benjisprong in het duister”, zegt Stijn. “Te veel werknemers blijven hangen in een job die hen niet gelukkig maakt. Ze zitten gevangen in een gouden kooi.”

  1. Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttijden
    Livios

    Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttij­den

    Wie deze zomer niet wil puffen in een veel te warm huis, kan investeren in een airco of lucht-luchtwarmtepomp. Dat is een effectieve manier om de temperatuur binnenshuis het hele jaar door comfortabel te houden. In de zomer worden de kamers gekoeld en ontvochtigd en tijdens de winter doet de lucht-luchtwarmtepomp dienst als energiezuinige elektrische bijverwarming. Maar hoe zit het met de wachttijden voor die aircotoestellen? Ben je hopeloos te laat als je er nog eentje wil voor de zomer? Bouwsite Livios vroeg het aan Lieven Verstaen van Daikin.