Zangeres Merol.
Volledig scherm
PREMIUM
Zangeres Merol. © BrunoPress/Johan Latupeirissa

PORTRET. Merol, ‘De slimste mens’-revelatie die openlijk zingt over ‘beffen’: “Eigenlijk wou ik een serieuze actrice worden”

TVIn ‘De slimste mens ter wereld’ oogt ze soms wat verlegen, met haar sprekende ogen half verborgen onder haar Venetiaans blonde froufrou, maar in haar muziek neemt ze geen blad voor de mond. Nu de Nederlandse zangeres Merol (30) de concurrentie in de tv-quiz omverblaast — maandagavond is ze al toe aan aflevering zeven — doen ook haar expliciete songs zoals ‘Hou je bek en bef me’ en ‘Foefsafari’ definitief hun intrede bij het brede publiek. Een portret van een bescheiden popster die graag buiten de lijntjes kleurt. “Na een avondje stappen, kroop ik in het bed van m’n buurman.”

15 reacties

 • Danny De Boey

  2 maanden geleden
  Ik ben blij dat ze eruit is eindelijk , ze is wel een hele intelligente vrouw! en haar songteksten stuiten me totaal niet tegen de borst! sex moet geen taboe mee zijn anno 2021! dus ik vind het hypocriet van sommige mensen dat zij er zo een dingen worden gezegd! kleine kinderen laat je sowieso toch niet zo laat opblijven? en mijn zonen die wisten al alles over sex vanaf hun 10 jaar! maar ik zie toch ook niet in Nederland Belgen mee spelen voor de titel de slimste mens ter wereld
 • Jozef Van Schuerbeeck

  2 maanden geleden
  Het wordt alsmaar erger. Platvoers zijn is de max !
 • Jozef Van Schuerbeeck

  2 maanden geleden
  Het wordt alsmaar erger. Platvoers zijn is de max !
 • Wouter Jacobs

  2 maanden geleden
  Waar zingt ze nu over ? Dit zijn zaken die niet aan kinderoren zouden logen komen of tenminste met een waarschuwing. Zoiets hoort niet voor 22:00u op de radio of tv te komen.
 • Michel Janssens

  2 maanden geleden
  Ik vind Merol én haar liedjes super 👍 Ik draai ze al jaren in mijn DJ-set . Lekker tegen de conservatieven hun ballen titsen 👌