De drie finalisten van 'De Mol'
Volledig scherm
De drie finalisten van 'De Mol' © Play 4

POLL. Wie is volgens u de Mol?

TVVerbijstering alom vorige zondag: de ultieme hoofdverdachte van de drie finalisten werd naar huis gestuurd. De Mol 2021 is dus niet Philip, maar wel Annelotte, Sven of Lennart. Terwijl twee van hen blind de finale ingaan - toepasselijk voor een spelletje als ‘De Mol’ - kan de échte Mol zich in de handjes wrijven. Maar misschien heeft u ‘m al lang ontmaskerd? Laat het hier weten. 

13 reacties

 • Rohnny Vanmal

  1 maand geleden
  Annelotte ,die heeft hare hond meegenomen denk ,daarom reclame voor de hond
 • Dirk Soetens

  1 maand geleden
  Sven is de mol !
 • johan commère

  1 maand geleden
  Ik was heel overtuigd dat het Philip was en denk dat nog steeds . Zou me niet verwonderen dat we in de finale gaan zien hoe ze de rollen hebben omgekeerd net voor de finale en dan zou het eigenlijk nu best Sven kunnen zijn .
 • Floortje Reijnders

  1 maand geleden
  Als je goed de vorige aflevering hebt gezien zou Annelotte de mol best kunnen zijn want ze was niet echt in shock toen Philip er uit ging ,maar Isidoor kan het ook zijn want een vriendin van mij kijkt ook de mol en heeft op een kalender blaadje (ik weet de datum niet) opgemerkt dat er op de achter kant stond verjaardag van een Isidoor . Dus volgens mij Annelotte of Isidoor
 • marina steyaert

  1 maand geleden
  AnneLotte,toen ze hun ademtest moesten doen onder water was zij het die daar niet in lukte om dat vol te houden!! Op een bepaald moment werd medegedeeld dat er iemand mee deed met een zeer sportief leven en dat is volgens mij Annelotte!