Miss Poes
Volledig scherm
Miss Poes © DPG Media

POLL. Aftellen tot de finale: wie zijn volgens jou de ‘Masked Singers’?

TV‘The Masked Singer’ loopt op z'n laatste benen. Het is aan het speurderspanel om uit te vogelen wie er achter de prachtige maskers zit. Maar ook jij kan je vermoedens delen: wie verstopt zich volgens jou achter de overgebleven figuurtjes? 

53 reacties

 • Sharon Verle

  4 maanden geleden
  Je hebt goed ge speelt kamie
 • Ruben Slegers

  5 maanden geleden
  Konijn is radja naiggolan
 • Jurgen Wauters

  5 maanden geleden
  Konijn is Wesley Sonck.
 • Ingrid Servayge

  5 maanden geleden
  Ridder is Linda Mertens, denk ik.
 • truus van der velden

  5 maanden geleden
  Ridder Isabelle A Konijn Connor Rousseau
 1. RECENSIE: ‘Chasing Beauty’: “Toont aan dat plastic niet altijd fantastic is, maar daar moet u wel veel gezwets voor uitzitten”
  PREMIUM
  TV
  1

  RECENSIE: ‘Chasing Beauty’: “Toont aan dat plastic niet altijd fantastic is, maar daar moet u wel veel gezwets voor uitzitten”

  “Ik ben verliefd op mijn nieuwe neus, maar ik kan niet ademen”, “Ik heb prachtige valse borsten, maar ik voel me ziek en lusteloos”, “Ik wil een grotere kont, maar de kans bestaat dat ik niet meer wakker word.” Als we ‘Chasing Beauty: Perfectie te Koop’ mogen geloven, dan ligt perfectie dezer dagen gevaarlijk makkelijk voor het grijpen. Maar helpt deze Streamz Original-docu ons ook de rush op door Instagram opgelegde schoonheidsidealen te begrijpen? En meer belangrijk: kan het op tijd aan de alarmbel trekken alvorens - zo waarschuwt hoofd plastische chirurgie aan UZ Gent Phillip Blondeel - er echt catastrofes van komen? Evelien Delgouffe zoekt het in onze ‘Kijkgids’ voor u uit.