Grace wint 'The Voice van Vlaanderen'. Ze krijgt meteen gelukwensen van haar coach Natalia.
Volledig scherm
PREMIUM
Grace wint 'The Voice van Vlaanderen'. Ze krijgt meteen gelukwensen van haar coach Natalia. © Joel Hoylaerts / Photo News

Podiumbeest met Congolese roots wint ‘The Voice’: “Ik heb al een song klaar over hoe moeilijk het is als donkere vrouw”

TVDe jonkie van de bende, maar wát een podiumbeest. Grace Khuabe (18), jonge vrouw met Congolese roots en internationale sterallures, mag voortaan de titel ‘The Voice van Vlaanderen 2021' claimen. Ze is nog jong, maar ze weet verdomd goed wat ze wil. Wij praatten met de kersverse winnaar en coach Natalia over de finale, haar jeugd, roots, en toekomstplannen. Want haar studies opgeven, dat ziet Grace toch niet echt zitten.

64 reacties

 • Lieve Vos

  2 jaar geleden
  Hoezo moeilijk? Je hebt toch net The Voice gewonnen? Waarom jezelf stigmatiseren? Zo maak je van huidskleur zelf een zaak he, laat dat er nu toch eens buiten en doe het omwille van de liefde voor muziek. En niet om een of ander statement te willen maken.
 • James Holden

  2 jaar geleden
  De carrière is nog niet begonnen en ze springen al op de Woke-trein... Mensen willen entertainment, geen vingerwijzende klagende 'artiesten'. Het zal snel einde verhaal zijn voor deze dame.
 • Rudy Malfait

  2 jaar geleden
  Deze dames zal wel kunnen zingen, zoals velen, maar laat aub die statements over huidskleur en zo achterwege, hier in ons land krijg je kansen die je in Congo nooit zal of zou krijgen, wees dankbaar dat de meeste van onze landgenoten geen racisten zijn en Uw succes gunnen.
 • Romana Crabbe

  2 jaar geleden
  Idd ze was de beste . Maar ik was ook fan van Ribin zijn jazz en de samenzang met dat meisje met ook een zeer mooie stem die goed samenpaste . Kweet haar naam nu niet twas een nr van jason mraz (’’best friend’’ dacht ik )
 • Maureen Tollenaere

  2 jaar geleden
  Proficiat Grace! Je hebt het meer dan verdiend! Veel succes in je verdere carrière!