Alexia en Emiel (team Boortmeerbeek) uit 'Huis gemaakt'.
Volledig scherm
Alexia en Emiel (team Boortmeerbeek) uit 'Huis gemaakt'. © VTM

Plottwist in ‘Huis gemaakt’: slechts twee koppels mogen door naar de grote finale

TVOp donderdag was het opnieuw ‘deadline dag’ in het ‘Huis gemaakt’. Zowel in Antwerpen, Boortmeerbeek als Beringen moest er een kraaknette keuken afgeleverd worden. Er stond namelijk weer heel wat op het spel: een kamerprijs van 2.000 euro. Daarnaast had Dina Tersago ook nog een nieuwtje in petto voor alle duo’s en dat bleek even schrikken te zijn. “Wat een plottwist!”

4 reacties

 • Anne Marie De Keersmaecker

  1 maand geleden
  Als Beringen wint dan is het Eline die wint, zij heeft dat hele huis verbouwd, niet Younes, veel Blabla, 2 linker handen en doet niets, kan niets. Die van Boortmeerbeek dat is het vulgairste koppel dat je je kunt indenken, zij denken te winnen maar, wat een klungel is die Emiel niets doet hij goed. Antwerpen dat jonge koppeltje, zij worden gewoonweg afgemaakt door de jury terwijl zij heel hard werken en de afwerking goed is, beter dan Beringen maar de jury gunt het hen niet, voel je zo aankomen
 • Ellie Dubois

  1 maand geleden
  Als je weet aan welke prijzen afgewerkte huizen gaan in een grootstad als Antwerpen, lijkt het erop dat 1 koppel vooral niet mag winnen
 • Tony De Moor

  1 maand geleden
  Jullie noemen je vakjury? Appels met peren vergelijken! De ene heeft een tuin de andere een voetbalveld en een heeft er geen en moet er een maken, en dan kraken jullie deze nog af !! Gisteren weeral bij alle drie stonden de tafel gedekt voor kerst ! Niet alleen in Antwerpen zoals jullie aangeven !
 • Jonny Van den Bruel

  1 maand geleden
  Eigenlijk is het heel subjectief. Neem drie andere juryleden en je krijgt een andere ranking. 'Ze verdienen alle drie de eerste plaats'. Tja, geef ze dan alle drie 2 punten, zeker als het gaat om punten en komma's of over een tafel die 1 jurylid niet oké vindt. En ja, als kijker ben je, m.i., ook niet objectief, want je vindt het ene koppel veel sympathieker dan het andere, ik althans toch. Dat is des mensen.
 1. Tien x ‘pride’ om te zien: series en films over vrouwen die van vrouwen houden
  TV

  Tien x ‘pride’ om te zien: series en films over vrouwen die van vrouwen houden

  Pride Month is bijna ten einde, maar de regenboogvlaggen mogen gerust blijven wapperen, want inclusieve verhalen over liefde, romantiek en lust zijn niet beperkt tot één maand per jaar. Filmstudio’s en streamingzenders zetten de jongste jaren stevig in op LGBTQ+-inhoud en daarbij valt vooral op hoe lesbische liefdesverhalen aan een opmars bezig zijn. Want nee, lesbiennes werden niet uitgevonden om een uitsluitend mannelijk publiek te behagen en ja, deze titels zetten dat graag nog eens in de verf. Van koddig kostuumdrama ‘The Favourite’ (Disney+), over een vampierengriet en een vampierendoodster die het aanleggen in ‘First Kill’ (Netflix) tot ‘Euphoria’ op Streamz. Vrouwenliefde is van alle tijden én schermen.