Chris Noth, Cynthia Nixon, Kristin Davis en Sarah Jessica Parker.
Volledig scherm
Chris Noth, Cynthia Nixon, Kristin Davis en Sarah Jessica Parker. © Photo News

Plannen voor tweede seizoen ‘And Just Like That...’ uitgesteld na beschuldigingen tegen Chris Noth

TVVoorlopig telt de ‘SATC’-reboot ‘And Just Like That…’ één seizoen, maar de kans dat er een tweede deel komt, is op dit moment redelijk klein. Blijkbaar waren er gesprekken aan de gang over een mogelijk vervolg. Alleen werden deze stopgezet nadat Chris Noth, Mr. Big in de serie, door verschillende vrouwen beschuldigd werd van seksueel misbruik en ongepast gedrag.

2 reacties

 • Carmen Hectors

  1 jaar geleden
  Yeah right! Heel internet staat vol slechte commentaren op de show… heel makkelijk om het dan op die beschuldigingen te steken
 • Dirk De Craene

  1 jaar geleden
  Slaat op niet veel want hij doet maar 1 aflevering mee in de nieuwe serie...
 1. Waarom Margot Hallemans drie maanden uit ‘Familie’ verdwijnt: “Dit had ik niet kunnen meemaken als ik aan de slag was gebleven”
  PREMIUM
  TV

  Waarom Margot Hallemans drie maanden uit ‘Familie’ verdwijnt: “Dit had ik niet kunnen meemaken als ik aan de slag was gebleven”

  ‘Familie’ verliest tijdelijk een van haar vaste gezichten. Margot Hallemans (29) zal drie maanden niet te zien zijn als Hanne. Dat gebeurde op vraag van de actrice zelf, die naar eigen zeggen echt nood had aan een tv-pauze. In ‘TV Familie’ vertelt ze over die beslissing, en de “intense ervaringen” die ze meemaakte. “Ze hadden me bang gemaakt om alleen naar daar te gaan.”
 2. STREAMINGTIPS. Korte comedysprintjes voor de fans van ‘Dansaertvlamingen’
  TV

  STREAMING­TIPS. Korte come­dysprin­tjes voor de fans van ‘Dansaert­vla­min­gen’

  Hebt u al kennis gemaakt met de latte macchiato slurpende, cultuurminnende, koersvelo rijdende millennials van ‘Dansaertvlamingen’ op Streamz? Dan hebt u misschien niet alleen de smaak van natuurwijn te pakken, maar bent u net als de Meerwaardezoeker mogelijk ook op zoek naar meer... van hetzelfde. Prestigereeksen allemaal goed en wel, maar soms kunnen korte, luchtige en knapperige sketches nu eenmaal beter die tv-jeuk temperen. Een overzicht!