Daniëlle aan de leugendetector
Volledig scherm
Daniëlle aan de leugendetector © VIJF

Pijnlijke blunder of bewijs van manipulatie? 'Temptation Island' bedot kijkers

TVEén vraag. Twee verschillende antwoorden. Bij een test met de leugendetector in 'Temptation Island' werd gisteren duidelijk dat de productie de kijkers flink belazert of zelf verschrikkelijk in de fout ging.

95 reacties

 • van rooy dix

  4 jaar geleden
  dergelijke programmas, big brothers, blind date temptation, boer zoekt boerin.....pffff daar word op voorhand geregeld hoe het 'moet lopen'...anders is er niks aan te beleven en blijven de kijkcijfers uit.... en den eerste redakteur die dat ontkent , bel me even... :o)
 • Patrick Verhoeven

  4 jaar geleden
  Gans het programma is gemanipuleerd maar de kijkers willen niets liever blijkbaar, hilarisch gewoon !
 • Marco b.

  4 jaar geleden
  Ik durf toegeven dat ik het volg. Hetgeen mij zowel intrigeert als frustreert, is effectief de manipulatie van beelden om zo een beeld of situatie, te suggereren. Het is niet gewoon een test of de relatie of vertrouwensband nog intact is, het is een constante manipulatie. Al ligt bij velen, de schuld bij zichzelf.
 • simone janssen

  4 jaar geleden
  Onvoorstelbaar dat de kijker zich opoffert om naar zo'n snertprogramma te kijken, heb het zelf nog nooit gezien, maar als ik foto's zie of relaas over dit programma moet aan onze cultuur nog heeeeeeeeeeeeeeeeeeel veel bijgeschaafd.
 • Ston Dw

  4 jaar geleden
  Vind het de moeite niet om naar te kijken !!!!!!!!!
 1. Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts
  Jobat

  Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts

  Heb je een nieuwe baan in het vizier, komt vroeg of laat het onderwerp ‘loon’ naar boven. Om je nieuwe salaris te bepalen of een goed voorstel te kunnen doen, durft een werkgever daarbij al eens vragen wat je op je huidige job verdient. Vind je dit maar een ongemakkelijke vraag en weet je er geen blijf mee? Is je huidige loon aan de lage kant en wil je een mooie promotie niet mislopen met een al te eerlijk antwoord? Jobat.be legt de kwestie voor aan hr-dienstverlener SD Worx.
 2. RECENSIE. ‘A League of Their Own’: “Verhalen over vrouwen met slagkracht gaan er altijd in”
  PREMIUM
  TV

  RECENSIE. ‘A League of Their Own’: “Verhalen over vrouwen met slagkracht gaan er altijd in”

  Dat de sportzomer dit jaar aan de vrouwen is, is ook Prime Video opgevallen. Dertig jaar na het origineel brengt het platform nu een update van de filmklassieker ‘A League of Their Own’ naar het kleine scherm en maken we kennis met een groep nieuwe (huis)vrouwen die tegen het decor van de Tweede Wereldoorlog -en dus bij gebrek aan vacante mannen- de honkbalsport in leven moeten houden. Of deze achtdelige reeks ook honkvast blijft aan het origineel of buiten de gekende arena durft te pleuren? Evelien Delgouffe zoekt het in onze ‘Kijkgids’ voor u uit.
 1. Erik Van Looy en een elitegroepje van figuranten schitteren in nieuwste promofilm van ‘De allerslimste mens ter wereld’
  Play
  TV

  Erik Van Looy en een elitegroep­je van figuranten schitteren in nieuwste promofilm van ‘De allerslim­ste mens ter wereld’

  Op maandag 5 september start het twintigste (!!!) seizoen van ‘De slimste mens ter wereld’. Een jubileum dat voor de gelegenheid ‘De allerslimste mens ter wereld’ heet en de strafste kandidaten van pakweg de voorbije tien jaar tegen elkaar laat strijden voor eeuwige roem. Om dat feest kracht bij te zetten, maakten gastheer Erik Van Looy en vrienden een alweer erg straffe promofilm.