Daniëlle aan de leugendetector
Volledig scherm
Daniëlle aan de leugendetector © VIJF

Pijnlijke blunder of bewijs van manipulatie? 'Temptation Island' bedot kijkers

TVEén vraag. Twee verschillende antwoorden. Bij een test met de leugendetector in 'Temptation Island' werd gisteren duidelijk dat de productie de kijkers flink belazert of zelf verschrikkelijk in de fout ging.

95 reacties

 • van rooy dix

  4 jaar geleden
  dergelijke programmas, big brothers, blind date temptation, boer zoekt boerin.....pffff daar word op voorhand geregeld hoe het 'moet lopen'...anders is er niks aan te beleven en blijven de kijkcijfers uit.... en den eerste redakteur die dat ontkent , bel me even... :o)
 • Patrick Verhoeven

  4 jaar geleden
  Gans het programma is gemanipuleerd maar de kijkers willen niets liever blijkbaar, hilarisch gewoon !
 • Marco b.

  4 jaar geleden
  Ik durf toegeven dat ik het volg. Hetgeen mij zowel intrigeert als frustreert, is effectief de manipulatie van beelden om zo een beeld of situatie, te suggereren. Het is niet gewoon een test of de relatie of vertrouwensband nog intact is, het is een constante manipulatie. Al ligt bij velen, de schuld bij zichzelf.
 • simone janssen

  4 jaar geleden
  Onvoorstelbaar dat de kijker zich opoffert om naar zo'n snertprogramma te kijken, heb het zelf nog nooit gezien, maar als ik foto's zie of relaas over dit programma moet aan onze cultuur nog heeeeeeeeeeeeeeeeeeel veel bijgeschaafd.
 • Ston Dw

  4 jaar geleden
  Vind het de moeite niet om naar te kijken !!!!!!!!!